• Sen Yaptın Ben Yaptım Kavgası
Tekirdağ

Sen Yaptın Ben Yaptım Kavgası

  • 03 Temmuz 2020
  • 2586 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ Emlak Konutları’nda yapımı devam eden köprülü kavşak nedeniyle karşı karşıya geldi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sosyal medya hesabından Emlak Konutları bölgesindeki üst geçit çalışmaları hakkında bilgi aldım demesi üzerine AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş bu paylaşıma tepki gösterdi. 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çorlu ilçemizde Omurtak Caddesi yaya üst geçidi ve Emlak Konut Hürriyet araç üst geçidi yıkım çalışmalarını yerinde inceledik, çalışmalar hakkında Tekirdağ Belediyesi daire başkanlarımızdan bilgi aldık” açıklamasından sonra AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş bir açıklama yaptı.
ÖYLE BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DÜŞÜNÜN Kİ 
Kadir Albayrak’ın bu açıklamasına AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş sert tepki göstererek: “Öyle bir Büyükşehir Belediye Başkanı düşünün ki; 6 yıldır Çorlumuza elle tutulur bir hizmeti olmasın. Hizmeti olmadığı gibide Meclis Başkanımız Sn. Mustafa Şentop ve AK Parti’li Milletvekillerimizin girişimleri ile Çorlumuza yapılan yatırımı sanki kendi yapıyormuş gibi sosyal medya üzerinden algı yaratıp kendi ayıbını örtmeye çalışsın. Çok yazık Çorlum için üzülüyorum” dedi. 
AK PARTİ SİYASİ ANLAMDA RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞIYOR 
AK Parti’den gelen açıklama üzerine bu kez Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak uzun bir açıklama yaptı: “İmar düzenlemesi Çorlu Belediyesi tarafından yapılan, kamulaştırması ve projesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizce hazırlanan Emlak Konutları Hürriyet Araç Üstgeçidi'nin inşaat çalışmaları Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nce sürdürülüyor. Emlak Konutları Hürriyet Araç Üstgeçidi’nin inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nce izin verilmesi halinde Eski Bağlar Caddesi’nin olduğu yerde Büyükşehir Belediyemizce sinyalize kavşak kurulacaktır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin projenin paydaşı olması sebebiyle Çorlu Emlak Konutları Bölgesinde trafiği rahatlatmak amacıyla yürütülmekte olan bu çalışmayı yakından takip etmekteyiz. Devam etmekte olan inşaat çalışmaları hiçbir zaman kurumumuza mal edilmediği gibi yayımlamış olduğumuz haberlerde, projenin inşaat çalışmalarının Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nce yürütüldüğü özellikle belirtilmiştir. Tüm bu gerçekler ortadayken şantiye alanında tarafımızca yapılan incelemelerin, AKP Çorlu İlçe Başkanlığı’nın Facebook hesabında yapılan paylaşımla çarpıtılarak hedef gösterilmesi, projenin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne mal edildiği yönünde algı oluşturulmaya çalışılması siyasi anlamda rant elde etme çabasından ibarettir. Her zaman belirttiğimiz gibi, “Hizmetin siyaseti olmaz.” Halkımıza her alanda en iyi hizmeti verme ilkesiyle tüm kurumlar ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz ve bundan sonra da bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve kurum yönetimi aleyhinde olumsuz algı oluşturmaya yönelik karalama kampanyalarını halkımız sonuçsuz bırakacaktır” dedi. 
İMDAT ŞAHİN