• İzbelik Alanlar Tepki Çekiyor
  • İzbelik Alanlar Tepki Çekiyor
Çorlu Güncel

İzbelik Alanlar Tepki Çekiyor

  • 07 Mayıs 2024
  • 268 Kez Okundu

Çorlu’da özellikle şehir merkezinde bulunan izbelik alanlar uyuşturucu ve alkol kullanıcılarının uğrak yerlerinden biri olması nedeniyle tepki çekiyor.

Boş arazilerde ağaç altlarını kendilerine sığınak yapan uyuşturucu ve alkol kullanıcıları mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor. Şeyh Sinan Mahallesi Kantarcı Sokak üzerinde bulunan izbelik alanın temizlenmesini isteyen mahalle sakinleri izbelik alanın güvenliğinin de alınmasını talep etti. Uyuşturucu ve alkol içilen izbelik alanların kapatılması gerektiğine vurgu yapan mahalle sakinleri yetkililere çağrıda bulundu: “Şehir merkezinde çok fazla binaların arasında boş araziler var, boş araziler bir süre sonra madde bağımlılarının ve alkol kullanıcılarının uğrak noktası durumuna geliyor. Bunların olmaması için izbelik alanlarda önlem alınması gerekiyor” dedi. 

İZBELİK YERLERDE UYUŞTURUCU VE ALKOL İÇİLİYOR 

Boş arazilerde uyuşturucu ve alkol kullanıldığına dikkat çeken mahalle sakinleri gazetemize konuştu; “Özellikle şehir merkezinde bulunan boş araziler bir süre sonra izbelik alanlara dönüşüyor. Otlarla ve ağaçlarla kaplanan izbelik yerler uyuşturucu kullanıcılarının ve alkol kullanıcılarının uğrak noktası durumuna geliyor. Biran önce bu sorunun çözülmesini bekliyoruz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN