• Ergene'de Cem Evi Projesi Yatırım Programına Alındı
  • Ergene'de Cem Evi Projesi Yatırım Programına Alındı
  • Ergene'de Cem Evi Projesi Yatırım Programına Alındı
Çorlu Güncel

Ergene'de Cem Evi Projesi Yatırım Programına Alındı

  • 20 Kasım 2019
  • 1619 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde toplanılan Belediye Başkanları İlçe yatırım toplantısına katıldı. Başkan Yüksel toplantıdan Ergene’ye müjdeli haberlerle döndü.




Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde toplanan Belediye Başkanları ilçelere yatırım toplantısına katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel toplantıda, Ergene’ye Cem Evi projesinin hayata geçmesi vatandaşlarımızın özgürce ibadetlerini yapması, kültürlerini gönül rahatlığıyla yaşayıp yaşatabilecekleri, cenazelerini Cem Evinden kaldırabilecekleri bu büyük projeyi Ergene Belediyesi olarak 2020-2021 yatırım programına aldıklarını belirtti.

Başkan Yüksel, “Ergenede vatandaşlarımıza hiçbir ayrım gözetmeksizin sevgi ile kucaklayan ve adil bir yönetim sistemimiz ile tüm belediyecilik hizmetlerinden faydalanmalarını sağlamak önceliğimizdir. Ergene’de vatandaşlarımıza ne söz verdiysek sözlerimizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Hizmet kervanı güzel Ergenemiz de bu dönemimizde de devam edecek. Trakya’nın parlayan yıldızı Ergene’de insan odaklı çalışmalarımız ile gece gündüz demeden amacı sadece halkına hizmet olan Belediyemizin hayata geçireceği bu güzel projelerimiz ile bölgemiz daha da büyüyecek ve gelişecek” dedi.