• Özel Günler İçin, Özel Mekân
  • Özel Günler İçin, Özel Mekân
  • Özel Günler İçin, Özel Mekân
  • Özel Günler İçin, Özel Mekân
Çorlu Güncel

Özel Günler İçin, Özel Mekân

  • 20 Eylül 2018
  • 1814 Kez Okundu

300 metrekarelik geniş alanıyla Yeşildal Cafe özel günlerde, kurum, dernek ve şahıs organizasyonlarının yapılabileceği güzide bir mekân.

Muhittin Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi’nde yeni açılan Yeşildal Cafe 200 kişilik organizasyonlar için müşterilerini bekliyor. Derneklerin, kurumların, şahısların toplu kahvaltıları ve organizasyonları için geniş ve ferah bir mekân. Doğum günleri, toplantılar, sabah kahvaltısı için yer arayanlar Yeşildal Cafe ile görüşmeden yer aramaması gerektiğini söyleyen Yeşildal Cafe’nin sahibi Muhsin Yeşildal, Kafenin 200 kişilik organizasyonlarda müşterileri beklediğini belirtti.

“TOPLU ORGANİZASYONLARIN YENİ ADRESİ”

Toplu kahvaltılar, toplantılar, doğum günleri için mekânın geniş olduğunu belirten Muhsin Yeşildal, kalitenin adresi olduklarını da belirtti. Yeşildal, “Yeşildal Cafe olarak 200 kişi yi aynı anda ağırlayabiliriz, kurumların, derneklerin, sendikaların, şahısların toplu kahvaltıları, toplantılarını yapmak için bizlerle görüşebilirler. Geldikleri zaman da görecekler ki gerçekten çok geniş ve ferah bir kafemiz var. Bizler kalite ye de çok önem veriyoruz, kahvaltılarımızda, toplantılarda müşterilerimize kaliteden ödün vermeden hizmet veriyoruz. Şu ana kadar gelen müşterilerimizde memnun ayrıldılar. Biz bu işi bir günlük yapmıyoruz, uzun soluklu yapmayı planlıyoruz bunun içinde müşterilerimizin burayı severek ayrılmaları çok önemli. Kurumlar, dernekler, kişiler bizi 05395205351 numaralı telefondan arayabilir” dedi.

“OTOPARK SIKINTISI OLMAYAN MEKÂN”

Mekânlarda bakıldığı zaman en büyük sıkıntının otopark sıkıntısı olduğunu belirten Muhsin Yeşildal, kendi kafelerinde böyle bir sıkıntının olmadığını belirtti. Yeşildal, “Yeşildal Cafe’ye gelen müşterilerimiz otopark sıkıntısı çekmeden araçlarını park edebilirler. Geldikleri zaman araçlarını rahatça park ederek kafemizde güzel zaman geçirebilirler. Bugün baktığımız zaman otopark sıkıntısı büyük dert ama burada böyle bir şey söz konusu değil. Aileleriyle güzel vakit geçirmek isteyenler rahatça gelip, kafemizi ziyaret edebilirler” dedi.

İmdat Şahin