• Amasyaspor'u Konuk Ediyorlar
Çorlu Güncel

Amasyaspor'u Konuk Ediyorlar

  • 19 Nisan 2024
  • 161 Kez Okundu

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor 29. hafta maçında Amasyaspor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek.

21 Nisan 2024 Pazar (yarın) Velimeşe’de oynanacak olan karşılaşmada Karabük bölgesi hakemlerinden Mustafa Hakan Belder düdük çalacak,  yardımcılıklarını ise Bolu bölgesinden Hakan Erkan ile Nevşehir bölgesi hakemlerinden Yahya Kemal Yurtbilir yapacak. Karşılaşmada Kırşehir bölgesi hakemlerinden Osman Köksaldı ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

B Klasman hakemi olarak 2. Lig’de maç yöneten karşılaşma hakemi Mustafa Hakan Belder Ergene Velimeşespor’un 2014 – 2015 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de 4 Mart 2015 tarihinde İstanbul’da oynadığı ve 4 – 1 kaybettiği Erokspor maçında görev yapmıştı.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Amasya’da oynanan karşılaşma 1 – 1’lik eşitlikle sona ermişti.

Ligin sondan bir önceki maçı olan 29. Hafta maçında oynanacak olan Ergene Velimeşespor – Amasyaspor maçı öncesinde oynadığı 26 maç sonunda 30 puanı bulunan ev sahibi ekip 15 takımlı grubun 11. Sırasında yer alırken 26 maç sonunda 29 puanı bulunan Amasyaspor 12. Sırada yer alıyor. Son 3 sırada kalacak olan takımların lige veda edeceği grupta Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor maçı kazanıp son hafta öncesi rakibinden hem puan hem de ikili averajda uzaklaşmak istiyor.

GÖKHAN DUMAN