• Kışla Durağı Sular Altında
Çorlu Güncel

Kışla Durağı Sular Altında

  • 24 Ocak 2018
  • 1648 Kez Okundu

Çorlu Askeri Havaalanı’nın bulunduğu 105. Topçu Alay Komutanlığı Faruk Gürler Kışlası’nın önünde yer alan Belediye Otobüs durağı her yağmur sonrası sular altında kalmaya devam ediyor. Durağı kullanarak çarşı iznine çıkan askerler yağmur altında otobüs bekliyor.

Durak Kullanılamıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK tarafından Sağlık Mahallesi –Gölbaşı Parkı arasında sefer yapan 2 Numaralı hattın otobüslerinin geçtiği durak su altında. Durağın su altında kalması nedeniyle otobüs şoförleri yolcuları duraktan önce indiriyor. Durağa ıslanmadan ulaşmak mümkün olmadığı için otobüs beklemek de mümkün olmuyor. Durağı yoğun olarak kullanan askerler ise özellikle yağmurlu zamanlarda sıkıntı yaşıyorlar.

Askerler Durağa Giremiyor

Avrupa Yakası’nın bilgilerine başvurduğu otobüs şoförlerinden biri, her yağmurda bu durağın sularla kaplanarak ulaşılamaz duruma geldiğini belirterek çözüm bulunmasını istedi. Durağın çarşı iznine çıkan askerler tarafından kullanıldığını belirten otobüs şoförü, özellikle yağış sırasında durağa girmenin mümkün olmadığı için askerlerin yağmur altında otobüs beklediklerini söyledi. Şoför, “Askerlerimizin yağmur altında otobüs beklemelerini içimiz elvermiyor. Eğer giderken durakta askerleri görürsek, onları bekletmemek için dönüşü hızlıca yaparak onları otobüse alıyoruz” dedi. 

SEYFİ GENÇ