• İl Başkanı Yüksel Kongre Tarihlerini Açıkladı
Çorlu Güncel

İl Başkanı Yüksel Kongre Tarihlerini Açıkladı

  • 24 Kasım 2017
  • 1073 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel gazetemize yaptığı açıklamada ertelenen AK Parti Ergene İlçe Kongresinin 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirileceğini belirtti.

3 Aralık Pazar günü Süleymanpaşa ve Ergene Kongrelerimizi yapacağız

Yüksel açıklamalarında daha önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla büyükşehirlerdeki tamamlanmayan ilçe kongrelerinin durdurulduğunu hatırlatırken; “Bakanlığın programına göre tekrardan planlama yapılacaktı. Alınan bu karar doğrultusunda planlamalar yapıldı ve 3 Aralık Pazar günü bizim Süleymanpaşa ve Ergene Kongrelerimizi yapacağız. Saatler şu anda kesin olmamakla birlikte Süleymanpaşa İlçe Kongremiz saat 13.00`da, Ergene İlçemizin de 16.00 olacak şekilde aynı gün planlamamızı yaptık. Davet ettiğimiz bakanlarımız var. Kesin olmadığı için söylemek doğru olmaz” dedi.

Hamdi Sarıer`le yolumuza devam edeceğiz

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ayrıca; “Önümüzdeki haftaya kadar ki süreçte ilçe yönetimlerinde görev almak isteyen arkadaşlarımız 1 adet resim ve kimlik fotokopileri ile birlikte müracaatlarını yapacaklar. Önümüzdeki Salı ya da Çarşamba günü bütün müracaat eden arkadaşlarımızla tek tek mülakat yaparak listelerimizi hazırlıyor ve genel merkezimizin onayına sunuyoruz. Genel Merkez tamam dedikten sonra da Pazar günü kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Arkasından da genel merkezimizin belirleyeceği tarihte de İl Başkanlığının kongresi yapılacak ve süreç bu şekilde son bulacak. Önümüzdeki yılda büyük kongremiz var. Bu kongreye de hazırlık yapmaya başlayacağız. Bu süreçte de yarın seçim olacakmış gibi seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 yılı Mart ve Kasım ayına hazırlanıyoruz. Bu zaman içerisinde kongreleri tamamlanan teşkilatlarımızla saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hamdi Sarıer`le yolumuza devam edeceğiz. Mustafa Çalım “ben bayrağı başka bir arkadaşımıza devretmek istiyorum” dedi. Ama bizde yani siyasette emeklilik yok. Siyasette, il teşkilatında yanımızda görmek istiyoruz. Ergene İlçemizde 25 asıl yönetim kurulu listemiz ve 13 yedek yönetim kurulu listemiz kongre de görevi devralacak” ifadelerine yer verdi.