• Geleceğin Teminatı Çocuklar Koltuklara Oturdu
  • Geleceğin Teminatı Çocuklar Koltuklara Oturdu
  • Geleceğin Teminatı Çocuklar Koltuklara Oturdu
Çorlu Güncel

Geleceğin Teminatı Çocuklar Koltuklara Oturdu

  • 23 Nisan 2024
  • 224 Kez Okundu

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda Çorlu’da devir teslim töreni düzenlendi, çocuklar temsili olarak koltuklara oturdu.

Çorlu Kaymakamlığı’nda Çorlu Belediye Başkanlığı’nda devir teslim törenleri düzenlendi. Çorlu Kaymakamı Murat Eren makam koltuğuna temsili olarak Vehbi Günaştı İlkokulu öğrencileri Batu Hacıoruçlar ve Nisa Çalışkan’a bıraktı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta koltuğunu Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Mısra Çakıroğlu’na bırakırken başkan yardımcılığı görevini ise Yunus Emre İlkokulu öğrencisi Kemal Özkan’a bıraktı. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’da yine koltuğunu ilkokul öğrencisine bıraktı.

KOLTUK DEVİR TESLİM TÖRENİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 

Çorlu Kaymakamı Murat Eren koltuğunu Vehbi Günaştı İlkokulu öğrencileri Batu Hacıoruçlar ve Nisa Çalışkan’a bırakırken geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum dedi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta yine koltuğunu çocuklara devir etti. Çorlu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mısra Çakıroğlu belediye başkanı olarak yapacağı projelerden kısaca söz etti. 

İMDAT ŞAHİN