• Müge Yıldız Topak'tan, Trakya Kalkınma Ajansı'na Ziyaret
  • Müge Yıldız Topak'tan, Trakya Kalkınma Ajansı'na Ziyaret
Çorlu Güncel

Müge Yıldız Topak'tan, Trakya Kalkınma Ajansı'na Ziyaret

  • 01 Mayıs 2024
  • 280 Kez Okundu

Ergene'nin geleceğini daha parlak kılmak adına adımlar atan Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, bugün Trakya Kalkınma Ajansı'nı ziyaret etti.

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak amacının Ergene'nin kalkınması ve bölgenin ekonomik potansiyelinin artırılması için Trakya Kalkınma Ajansı ile işbirliği fırsatlarını değerlendirmek olduğunu belirtti. 

Topak, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Mahmut Şahin ile bir araya gelerek Ergene'nin yatırım projelerini detaylı bir şekilde ele aldı. Toplantı boyunca, Ergene'nin sahip olduğu potansiyeller ve gelecek dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Başkan Topak, Trakya Kalkınma Ajansı yetkililerine gösterdikleri yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Ergene Belediyesi olarak kalkınma ve gelişme yolunda kararlı olduklarını ve işbirliği içinde hareket etmeye hazır olduklarını vurguladı.

Ergene'nin geleceğine yönelik umut dolu adımların atıldığı bu önemli ziyaret, bölgenin ekonomik ve sosyal açıdan daha da güçlenmesine katkı sağlayacak işbirliklerinin önünü açıyor.

CANSEL SÖZER