• Özel Çocukların Şenliği Gerçekleştirildi
  • Özel Çocukların Şenliği Gerçekleştirildi
Çorlu Güncel

Özel Çocukların Şenliği Gerçekleştirildi

  • 03 Nisan 2024
  • 287 Kez Okundu

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro, Çorlu Özel Eğitim İlkokulu Müdürlüğü ve Tekirdağ Otizm ve Özel Bireyleri Destekleme Derneği (TOBDESDER) işbirliğiyle, özel anaokulu ve ilköğretim öğrencilerine yönelik unutulmaz bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik, Özel Eğitim İlkokulu bahçesinde gerçekleşti ve renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar için palyaço gösterileri, müzikli oyunlar etkinliği, parmak boyama gibi pek çok etkinlik düzenlendi. Toplam 165 çocuğun katıldığı etkinlikte, öğrenciler hem eğlendi hem de özel günlerinde unutulmaz anılar biriktirdiler.

Etkinliğe, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, MEB Özel Büro'dan Özlem Senan ve Mümine Eren, Çorlu Özel Eğitim İlkokulu ve Anaokulu Müdürü Tülay Nuralın, Özel Eğitim Öğretmenleri, TOBDESDER Yönetimi ve çok sayıda aile ve çocuk katıldı. Katılımcılar, etkinlik sayesinde hem çocukların neşesine ortak oldular hem de bir araya gelerek güzel vakit geçirdiler.

Bu tür etkinliklerin, özel çocukların sosyal ve duygusal gelişimine büyük katkı sağladığı belirtilirken, benzer organizasyonların artarak devam etmesi bekleniyor.