• Toki̇ Konutlarındaki Sokak Köpekleri Korkutuyor!
  • Toki̇ Konutlarındaki Sokak Köpekleri Korkutuyor!
  • Toki̇ Konutlarındaki Sokak Köpekleri Korkutuyor!
Çorlu Güncel

Toki̇ Konutlarındaki Sokak Köpekleri Korkutuyor!

  • 29 Nisan 2024
  • 350 Kez Okundu

Hürriyet Mahallesi Emlak Konutları’na yapılan TOKİ Konutları’nın etrafında bulunan başıboş sokak köpekleri vatandaşları korkutuyor.

Sayıları her geçen gün artan sokak köpeklerinin varlığı vatandaşları tedirgin ediyor. Emlak Konutları’na yapılan TOKİ Konutlarının etrafında bir araya gelen sokak köpekleri özellikle çocuklar ve yaşlı vatandaşlar için tehlike yaratıyor. Onlarca sokak köpeğinin bir araya gelmesi ve sürü halinde gezmeleri TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar için korkutuyor. TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar sokak köpeklerinin kimi zaman insanlara saldırdığını belirterek önlem alınmasını istedi. 

SOKAK KÖPEKLERİ KİMİ ZAMAN İNSANLARA SALDIRIYOR 

TOKİ konutlarının bulunduğu boş arazide bir araya gelen sokak köpekleri sürü halinde geziyor. Toki konutlarında oturan vatandaşlar kimi zaman sokak köpeklerinin saldırdığını belirterek önlem alınmasını istedi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “TOKİ’nin etrafında onlarca sokak köpeği var kimi zaman saldırıyorlar, insanları korkutuyorlar. Biran önce önlem alınmasını bekliyoruz” dedi. 

SÜRÜ HALİNDE GEZİYORLAR

Emlak Konutları’nda bulunan TOKİ Konutlarının etrafında sürü halinde köpeklerin gezdiklerini belirten vatandaşlar gazetemize konuştu: “Sokak köpekleriyle ilgili sürekli sorun yaşıyoruz ve bunları fotoğraflıyoruz. Çok fazla başıboş köpek var ve sürü halinde geziyorlar. Kimi zaman blokların önünde yatıyorlar. Bölgede yaşayan vatandaşlar olarak korkuyoruz ve çocuklarımız için endişeleniyoruz. Çocuklarımızı tek başlarına bir yere bırakamıyoruz” dedi. 

ÇORLU BELEDİYESİ ÖNLEM ALSIN 

Sokak köpekleriyle ilgili önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, “Sokak köpekleriyle ilgili önlem alınmasını bekliyoruz. Özellikle Çorlu Belediyesi bu konuda önlem almalı. Çünkü sokak hayvanlarıyla belediye ilgileniyor. Çok sayıda sokak hayvanının olması kabul edilemez, birbirlerinden güç alıyorlar ve saldırıyorlar” dedi. 

İMDAT ŞAHİN