• “Eğitimle İlgili Sorunlarımız Kalmayacak”
  • “Eğitimle İlgili Sorunlarımız Kalmayacak”
  • “Eğitimle İlgili Sorunlarımız Kalmayacak”
Çorlu Güncel

“Eğitimle İlgili Sorunlarımız Kalmayacak”

  • 20 Mart 2024
  • 340 Kez Okundu

Çorlu Kaymakamı Murat Eren Çorlu’da yeniden yapılan okullarla ilgili bilgiler vererek “İnşallah önümüzdeki dönemlerde eğitimle ilgili sorunlarımız kalmayacak” dedi.

Çorlu’da depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan güçlendirmeye alınan okulların durumuyla ilgili bilgiler veren Çorlu Kaymakamı Murat Eren yeni yapılan okullarla ilgili bilgiler verdi. İnşaatı devam eden ve ihaleye çıkacak okulların bilgisini veren Kaymakam Eren önümüzdeki dönemlerde Çorlu’da eğitimle ilgili sorunların kalmayacağını ifade etti. Şehit aileleri ve gazilere verilen iftarda konuşan Çorlu Kaymakamı Murat Eren Çorlu’nun sorunlarına da değindi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kaymakam Eren sorunların hep beraber üstesinden geleceğin dedi. 

7 OKULUN İNŞAATI DEVAM EDİYOR, 3 OKULDA YAKIN ZAMANDA İHALEYE ÇIKACAK 

İnşaatı devam eden ve ihalesi yapılacak okullarla ilgili bilgi veren Çorlu Kaymakamı Murat Eren inşallah önümüzdeki dönemlerde ilçemizin eğitimle ilgili önemli bir sorunu kalmayacak dedi. Kaymakam Eren yaptığı konuşmada: “Çorlu’muzun en büyük sorunlarından bir tanesi de eğitim sorunumuzdu, şu anda 32 derslikli bir okulumuz bitmek üzere, 2 tane 24 derslikli okulumuzun inşaatı devam ediyor. Bir meslek lisemizin inşaatı devam ediyor. Bir özel eğitim ilkokulumuzun inşaatı devam ediyor. 2 anaokulumuzun inşaatı devam ediyor. Önümüzdeki günlerde 32 derslikli okulumuzun 3 Nisan tarihinde ihalesi yapılacak. 2 tane 24 derslikli okulumuz bir tanesi Eski Ticaret Borsamızın olduğu yerde, Bir tanesi de Çorlu Lisesi’nin karşısında onlarda bir ay içerisinde ihale edilerek. İnşallah önümüzdeki dönemde ilçemizin eğitimle ilgili önemli bir sorunu kalmayacak” dedi. 

ÇORLUMUZUN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ.

Konuşmasını sürdüren Murat Eren, “Bunu sizlere müjdelemez istiyorum. Tabi Çorlu’muzun sorunları var, birazcık hava kirliliği var. Artan nüfusla alt yapı sorunları var. Basın mensuplarımızla, yerel yöneticilerimizle siyasi partilerimizle, STK’larımızla hep beraber kolları sıvayacağız Çorlu’muzun sorunlarını çözmek için hep beraber çalışacağız” dedi. 

İMDAT ŞAHİN