• Kavşak Trafiği Bir Nevi Rahatladı!
  • Kavşak Trafiği Bir Nevi Rahatladı!
Çorlu Güncel

Kavşak Trafiği Bir Nevi Rahatladı!

  • 22 Nisan 2024
  • 172 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Omurtak Caddesi Asri Mezarlığı’nın yanındaki kavşakta düzenleme yaptı, düzenleme sonrası trafik bir nevi rahatladı.

2021 yılında Asri mezarlığının hemen yanına yapılan kavşak birçok problemi de beraberinde getirdi. İsmet Paşa Bulvarı, Bahriye Üçok Bulvarı Omurtak Caddesi’ne bağlanırken dönel kavşağın olduğu yerde ciddi trafik sorunları oluşuyordu. Daha sonra Bahriye Üçok Bulvarı’ndan Omurtak Caddesi’ne direk bağlantı kesildi. Bahriye Üçok Bulvarı İsmet Paşa Bulvarı’na bağlandı, Bahriye Üçok Bulvarı’nın İsmet Paşa Bulvarı’na bağlanmasıyla Omurtak Caddesi’nin üzerindeki trafik bir nevi azaldı. 

BAHRİYE ÜÇOK BULVARI İSMET PAŞA BULVARI’NA BAĞLANDI, YOĞUNLUK AZALDI

2021 yılında yapılan kavşak projesinin ardından Omurtak Caddesi üzerinde ciddi trafik sorunu oluşturdu. Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri dönel kavşağa çözüm bulmak için Bahriye Üçok Bulvarı’nda yeniden bir düzenlemeye gitti. Bahriye Üçok Bulvarı İsmet Paşa Bulvarı’na bağlanırken, sadece İsmet Paşa Bulvarı Omurtak Caddesi’ne bağlanıyor. Yapılan düzenleme nedeniyle trafik biraz olsun azaldı. 

OMURTAK CADDESİNDE YOĞUN TRAFİK OLUŞUYORDU 

Bahriye Üçok Bulvarı ve İsmet Paşa Bulvarlarının direk Omurtak Caddesi’ne bağlanması nedeniyle Omurtak Caddesi’nde yoğun trafik oluşuyordu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu yoğunluğun önüne geçmek için geçtiğimiz yıl bir çalışma yaptı, belediye ekipleri Bahriye Üçok Bulvarı’nı direk İsmet Paşa Bulvarına verdi, Omurtak Caddesi’ne çıkışı engelledi. Durum böyle olunca Omurtak Caddesi’ne sadece İsmet Paşa Bulvarı’ndan girilebildi. 

İMDAT ŞAHİN