• Ramazan Ayı'nda Kızılay Yine Vatandaşların Yanında
  • Ramazan Ayı'nda Kızılay Yine Vatandaşların Yanında
  • Ramazan Ayı'nda Kızılay Yine Vatandaşların Yanında
Çorlu Güncel

Ramazan Ayı'nda Kızılay Yine Vatandaşların Yanında

  • 20 Mart 2024
  • 302 Kez Okundu

Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da Çorlulu vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Alışveriş Merkezlerine yardım için stantlar açan Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi aldığı yardımları vatandaşlara ulaştırmaya başladı. Ramazan Ayı’nın son günlerinde Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi 600 aileye 2 bin liralık nakdi yardımda bulunacak. Bunun yanı sıra 1500 erzak kolisinin dağıtımını yapacak. Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi yaklaşık 2 bin aileye de 1 kiloluk kavurma dağıtacak. Kızılay öksüz ve yetim çocukları da unutmayarak onlarla iftarda buluşacak. 

KIZILAY HER RAMAZAN AYINDA İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi bu Ramazan Ayında da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Ramazan Ayı boyunca stantlar açan Kızılay topladığı bağışları fitreleri vatandaşlara ulaştırmak için çalışma yapıyor. Alışveriş merkezleri ve Çorlu’nun değişik noktalarında açılan statlarda gıda kolisi yardımları, zekat, fidye, fitre gibi yardımlar toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. 

600 AİLEYE 2 BİN LİRALIK NAKDİ YARDIM VERİLECEK 

Türk Kızılay’ı Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz Ramazan Ayı’nda yapılacak yardımları gazetemize değerlendirdi: “Ramazan Ayı’nın son günlerine doğru 600 aileye 2 bin liralık nakdi yardımda bulunulacak. Bu yardım alacak kişiler Kaymakamlıkla birlikte tespit ediliyor. Bunun yanı sıra 1500 aileye yardım kolisi, öksüz ve yetimlere iftar programı düzenleyeceğiz. Ayın zamanda yine yaklaşık 2 bin aileye 1 kiloluk kavurma desteği vereceğiz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN