• Genel Müdür Karagöz Çorlu'da İncelemelerde Bulundu
  • Genel Müdür Karagöz Çorlu'da İncelemelerde Bulundu
Çorlu Güncel

Genel Müdür Karagöz Çorlu'da İncelemelerde Bulundu

  • 18 Mart 2024
  • 305 Kez Okundu

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz saha ziyaretleri kapsamında Çorlu’da incelemelerde bulundu.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Çorlu Kaymakamı Murat Eren'i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette mesleki eğitimin geliştirilmesi adına Çorlu’da yapılan çalışanlar değerlendirildi. Kaymakamlık ziyareti sonrası Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini gezen Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz ve beraberindekiler burada incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar. Ardından atölyeleri gezerek öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerle sohbet edildi. 

Öğretmenlerle bir araya gelen heyet, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini aldılar. Eğitim öğretime yönelik yürütülen faaliyetleri değerlendirdiler. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz özverili çalışmaları dolayısıyla idarecilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Okul ziyareti sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen genel müdür Ali Karagöz burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile mesleki eğitimin geliştirilmesi çerçevesinde yürütülen çalışmaları değerlendirdi.