• İyi̇ Parti'den Gazetemize Ziyaret
  • İyi̇ Parti'den Gazetemize Ziyaret
  • İyi̇ Parti'den Gazetemize Ziyaret
Çorlu Güncel

İyi̇ Parti'den Gazetemize Ziyaret

  • 05 Mart 2024
  • 293 Kez Okundu

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşioğlu ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Selahattin Er ile görüştü.

Başta İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşioğlu, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet İlker Atasever, Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, Çorlu İlçe Başkanı Salih Özbay ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Selahattin Er ile görüşen İYİ Parti heyeti Tekirdağ genelinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti. 

İYİ PARTİ SÜREKLİ SAHADA ÇALIŞIYOR 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için adaylarının sahada sürekli çalıştığını belirten İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşioğlu, seçimlerde iddialı olduklarını vurguladı. Selcan Hamşioğlu, “Yerel seçimlerde İYİ Parti olarak kendi adaylarımızla seçime giriyoruz, adaylarımızı günler öncesinden belirdik ve sürekli sahada çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Çorlu’da seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gazeteleri ziyaret etmek istedik, gazeteciler olarak sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. İYİ Parti olarak seçim sonuna kadar çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürecek” dedi. 

Gazetemizin imtiyaz sahibi Selahattin Er, İYİ Parti’ye yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti.  İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşioğlu ve İYİ Parti heyetini gazetede ağırlayan Selahattin Er daha sonra İYİ Parti heyetine Cem Matbaa tesislerini gezdirdi. İYİ Parti heyetine ziyaretten dolayı teşekkür eden Selahattin Er çalışmalarında başarılar diledi. 

İMDATŞAHİN