• Yapılan İşler Neden Takip Edilmiyor?
  • Yapılan İşler Neden Takip Edilmiyor?
  • Yapılan İşler Neden Takip Edilmiyor?
Çorlu Güncel

Yapılan İşler Neden Takip Edilmiyor?

  • 07 Temmuz 2021
  • 1171 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından Reşadiye Mahallesi Kurt Mustafa Sokak renkli şemsiyeler ile süslenmiş, sokağın görüntüsü değişmişti fakat bu sene şemsiyeler konulmadı, şemsiyelerin yanı sıra konulan renkli lambalarda yanmaz oldu.


Kurt Mustafa Sokak üzerinde geçtiğimiz yıllarda renkli şemsiyeler büyük ilgi görüyordu. Çorlu Belediyesi sokağa hem renkli şemsiyeler koymuş, hem de renkli lambalarla sokağa ayrı bir görüntü katmıştı. Kurt Mustafa Sokak üzerine oturma bankları da koyan Çorlu Belediyesi oturma banklarını da kaldırdı. Şimdi Kurt Mustafa Sokak üzerinde faaliyet yürüten esnaflar, Çorlu Belediyesi’ne seslenerek yapılan işler neden takip edilmiyor diye sordu. 
RENGÂRENK BİR SOKAK YARATILMIŞTI  
Çorlu Belediyesi’nin girişimleriyle Kurt Mustafa Sokak’ta renkli bir sokak yaratılmıştı. Sokağa gökkuşağı renginde şemsiyeler konuldu, renkli lambalar takıldı ve renkli banklar sokağa konulmuştu. Şemsiyeli Sokak olarak bilinen Kurt Mustafa Sokağın eski halinden şimdi eser kalmadı. Duruma tepki gösteren sokak esnafı Kurt Mustafa Sokağın tekrar eski haline getirilmesini talep etti. 
ŞEMSİYELİ SOKAK OLARAK BİLİNİYORDU
Çorlu’da nadir sokaklardan biri olan Kurt Mustafa Sokak “Şemsiyeli Sokak” olarak biliniyordu. Şimdi ise ne şemsiye kaldı, ne de renkli lambalar gece sokağı aydınlatıyor. Çorlu’da bu türlü sokaklara gerekli önemin verilmesini isteyen vatandaşlarda duruma tepki gösterdi. Şemsiyeli Sokağın tekrar hayata geçirilmesini isteyen vatandaşlar Çorlu Belediyesini göreve çağırdı. 
SOKAĞIMIZ KARANLIK OLDUĞU İÇİN BAĞIMLILARIN VE ALKOLİKLERİN MESKENİ OLDU
Gazetemize konuşan esnaflar, lambaların yanmaması nedeniyle gece sokağın karanlık olduğunu belirterek; “Maalesef gece lambalar yanmıyor lambalar yanmadığı için gece sokağımız karanlık oluyor. Akşam müşterilerimiz bile dükkana gelemiyor. Karanlık olduğu için madde bağımlıları ve alkolikler sokağımızı mesken tuttu. Biran önce aydınlatılmasının yapılmasını istiyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN