• Hırsızlıkta Doruk Noktası, Çiçekleri Çalmaya Başladılar
  • Hırsızlıkta Doruk Noktası, Çiçekleri Çalmaya Başladılar
Çorlu Güncel

Hırsızlıkta Doruk Noktası, Çiçekleri Çalmaya Başladılar

  • 10 Temmuz 2020
  • 1954 Kez Okundu

Reşadiye Mahallesi İmaret Sokağa bir hafta önce Çorlu Belediyesi tarafından konulan saksılardan çiçekler çalınması tepkilere neden oldu.


Örnek bir sokak yaratılması için hem Çorlu Çarşı Platformu hem de Çorlu Belediyesi elinden gelen bütün gayreti gösteriyor. Çorlu Çarşı Platformu geçtiğimiz aylarda sokağı Atatürk resimleriyle donatırken geçtiğimiz hafta da Çorlu Belediyesi sokağın dokusuna uygun çiçek saksıları koydu. Geçtiğimiz gece çiçek hırsızı saksıların başına gelerek saksıların içindeki çiçekleri çaldı. 
Elindeki kovaya Çorlu Belediyesi’nin koymuş olduğu saksılardaki çiçekleri sökerek koyan hırsız elini kolunu sallayarak bölgeden ayrıldı. Olay güvenlik kameralarını yansırken, esnaflar hırsızlık olayına sert tepki gösterdi. Esnaflar, yetkilileri göreve çağırırken, Çorlu Çarşı Platformu Sözcüsü Cem Mustafa Erdurur, suçluların cezalandırılmasını istedi. 
Gazetemize konuşan Cem Mustafa Erdurur, “Çorlu Çarşı Platformu olarak sokağa büyük emek harcadık, Çorlu Belediyesi geçtiğimiz hafta saksılar koydu, gerçekten örnek bir sokak yarattık. Hırsızlık olayının olması çok üzücü, hevesimizi kırıyorlar. Bizler suçluların yakalanmasını ve cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.