• Görkemli Törenle 30'uncu Yılını Kutladı
  • Görkemli Törenle 30'uncu Yılını Kutladı
  • Görkemli Törenle 30'uncu Yılını Kutladı
Çorlu Güncel

Görkemli Törenle 30'uncu Yılını Kutladı

  • 04 Kasım 2019
  • 831 Kez Okundu

Atatürk Meydanı’nda bulunan ve 30 yıl önce açılan Arçelik Gelişim Ev Aletleri düzenlenen görkemli törenle 30. Yılını kutladı.


Arçelik Gelişim Ev Aletleri 30. Yıl kutlama törenine Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Ayan, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
BİZLERİ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKYAMAN ÇORLU HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Arçelik Gelişim Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak, davetlilere hoş geldin konuşması yaparak; “Bu özel günde bizi yalnız bırakmayan çok kıymetli müşterilerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada 30. Yılımızı kutluyoruz, en büyük minnettarlığım ise güzelim Çorlu’muza. Bizleri 30 yıldır yalnız bırakmayan Çorlu halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm katılımcılarımıza ve protokolümüze hoş geldiniz” dedi.
PROTOKOL 30. YILI KUTLADI 
30 Yıl kutlama törenine katılan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Ayan birer konuşma yaparak  Arçelik Gelişim Ev Aletleri’nin 30. Yılını kutladı. 
30 YIL ÖNCEKİ İLK MÜŞTERİYE HEDİYE VERİLDİ 
Arçelik Gelişim Ev Aletleri’nin 30 yıl önce açıldığında ilk müşterisi olan Osman Doğan’a Arçelik Gelişim Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak tarafından 30. Yıl anısına sürpriz hediye takdim edildi.30. yıl pastası kesildi. Pasta kesiminden sonra 30. Yıla özel müşterilere hediye çekleri, sürpriz çekilişler ve ikramlar takdim edilirken düzenlenen kokteyl gün boyunca devam etti.
İMDAT ŞAHİN