• Anaokulu Olarak Hizmete Devam Edecek
Çorlu Güncel

Anaokulu Olarak Hizmete Devam Edecek

  • 10 Ekim 2019
  • 1344 Kez Okundu

Bir süre Çorlu Fevzi Çakmak Özel Eğitim Uygulama Merkezi olarak kullanılan bina, Kasım Ayının sonundan itibaren anaokulu olarak kullanılacak.


Çorlu’daki 3 özel okulun Aziz Gündem İlköğretim Okulu’nun arka tarafında bulunan eski Öğretmenevi olarak kullanılan binaya taşınmasıyla boş kalan Bülent Ecevit Bulvarı üzerindeki okul Anaokulu olarak eğitim öğretime devam edecek. 
FEVZİ ÇAKMAK ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA UYGULAMA MERKEZİ TAŞINMIŞTI 
Fevzi Çakmak, Vehbi Günaşlı ve İbni Sina Özel Uygulamalı Okulların Aziz Gündem Okulu’nun arka tarafındaki öğretmenevi yurdu olarak kullanılan binaya taşınmasıyla birlikte boşta kalan Fevzi Çakmak Özel Eğitim Uygulama Merkezi, 8 derslik Anaokulu olarak hizmet vermeye devam edecek. Okulların başlamasıyla birlikte yeni yerlerine taşınan özel uygulama okullarından sonra bir süre boş kalan Fevzi Çakmak Özel Eğitim Uygulama Merkezi Kasım Ayı’nda Anaokulu olarak hizmete devam edecek. 
KASIM SONU GİBİ HİZMETE GİRECEK 
Konuyla ilgili gazetemize konuşan Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Boşalttığımız okulu, bölgenin ihtiyacı olan anaokulu olarak açacağız. 8 Derslikli ikili eğitimli 16 derslik açmış olacağız. Özellikle Atatürk İlkokulu’nun karşılayamadığı okul öncesi ihtiyacını bu bölgede karşılayacağız, büyük ihtimalle en geç Kasım sonu itibariyle eğitim öğretime başlayacağız. Fevzi Çakma İlköğretim Okulu’ndaki okul öncesi sınıflarımızı da buraya taşıyacağız. Burası müstakil anaokulu olacak, isim teklifinde bulunduk onay bekliyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN