• Her Gün Kaza Oluyor
Çorlu Güncel

Her Gün Kaza Oluyor

  • 14 Aralık 2018
  • 1379 Kez Okundu

Yoğun trafiğin olduğu Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin önünde bulunan kavşak, kazalara neden oluyor.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde iki araç Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin önünde bulunan kavşak kaza yaptı. Olayın görgü tanığı esnaflar kazayla ilgili ve yolun durumuyla ilgili gazetemize konuştu; “Sağlık Koleji istikametinden aşağı doğru gelen araçla İsmet Paşa Bulvarı’ndan Mehmet Akif Anadolu Lisesi istikametine gelen araç kavşakta maalesef çarpıştılar. Araçlarda can kaybı olmadı, sadece maddi zararlar oluştu” dedi.

 

“BU KAVŞAK ÇOK TEHLİKELİ ÖNLEM ALINMASI GEREKİYOR”

 

Muhittin Mahallesi Mehmet Akif Anadolu Lisesi önünde bulunan kavşakta sürekli kaza olduğunu söyleyen esnaflar, kavşağa önlem alınmasını istedi. Esnaflar, “Bu kavşakta her gün kaza oluyor. Çünkü araçların hızlarını düşürecek setler yok. Sadece Sağlık Kolejinden okul istikametine gelirken bir set var onun dışındaki yolların hiç birinde set yok. İsmet Paşa Bulvarı’na kavşağa yakın kısma setler konulması lazım. Olan kazada aracın hızlı olmasından kaynaklandı” dedi.

 

“AKŞAM SAATLERİNDE TRAFİĞİN İÇİNDEN ÇIKILMIYOR”

 

Özellikle akşam saatlerinde trafiğin içinden çıkılmadığını söyleyen esnaflar: “Bu bölgede iki tane okul var, bir tanesi lise bir tanesi ilk okul akşam saatlerinde burada çok yoğun bir trafik oluyor araçlar birbirlerini beklemiyorlar. Hiçbir trafik ışığı falan da olmayınca kavşak çok yoğunlaşıyor. Hızlı gelen araçlar tehlike yaratıyor. Hasan Ali Yücel Caddesi ve İsmet Paşa Bulvarı’nın kesiştiği bir yer burası, iki yolda da trafik yoğunluğu var. Yetkililerin bu kavşak için çözüm bulmaları gerekiyor” dedi.

 

İmdat Şahin