• Bitmeyen Yol Inşaatı
Çorlu Güncel

Bitmeyen Yol Inşaatı

  • 16 Aralık 2017
  • 1213 Kez Okundu

Ergene İlçesi’nin Sağlık Mahallesinde yaz sonundan bu yana devam eden yol yapım çalışmaları bölgede yaşayan vatandaşları ve esnafı olduğu kadar yolu kullanmak zorunda kalan sürücüleri de canından bezdirdi.

Ergene Çorlu yolunun birkaç kilometrelik kesiminde yol yapım çalışmaları sadece tek bir ekiple devam etmesi nedeniyle aylardır çok az ilerleme kaydedildi. Yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten verilirken, ulaşımın verildiği şerit de çalışmalar nedeniyle bozuldu. Çalışmanın yapıldığı Çorlu yönündeki dükkânı olan ve yolu kapanan esnaf da mağdur oldu.

Yağışlı havalarda çamur deryasına dönen bölgede ulaşım zaman zaman durma noktasına gelirken, bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, çalışmaların bir an önce bitirilerek yolun çift şeritli olarak açılmasını istedi. Bölgede dükkân işleten bir esnaf ise çalışmalar başladıktan sonra satışlarda ciddi düşüşler yaşadığını ve çalışmanın hızla bitirilmesi için belediyeye dilekçe verdiğini söyledi. Esnaf, tek ekip nedeniyle çalışmaların yavaş ilerlemesinden tepkilerini dile getirdi. Seyfi Genç