• Kocatepe Caddesi'nde Birçok Eksiklik Var!
  • Kocatepe Caddesi'nde Birçok Eksiklik Var!
Çorlu Güncel

Kocatepe Caddesi'nde Birçok Eksiklik Var!

  • 03 Mayıs 2024
  • 294 Kez Okundu

Nusratiye Mahallesi Kocatepe Caddesi’nde hem durak hem de yolun çökmüş olması vatandaşların tepkisini çekiyor.

Kocatepe Caddesi’nde durağın tabelasının olmaması, aynı zamanda durağın etrafının dağınık olması tepkilere neden olurken, Kocatepe Caddesi’ndeki yolun çökmüş olması da tehlikeyi artıyor. Yolda meydana gelen çökme sürücüleri tedirgin ederken vatandaşlar araçlar yola düşmesin diye çöküntü olan kısma kaldırım taşları koymuş. Kocatepe Caddesi’nde meydana gelen olumsuzlukların biran önce giderilmesini isteyen vatandaşlar belediyeye tepki gösterdi. 

YOL ÇÖKMÜŞ, VATANDAŞ ÖNLEM OLSUN DİYE KALDIRIM TAŞI KOYMUŞ!

Nusratiye Mahallesi Kocatepe Caddesi’nde çöken yola vatandaşlar önlem olsun diye kaldırım taşları koymuş. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Kocatepe Caddesi’nde yol çöküntüsü meydana gelmiş, araçlar düşmesin diye kaldırım taşları koyduk. Çorlu’nun dört bir yanında maalesef yol çöküntüleri var. Bu yol çöküntülerinin biran önce giderilmesi gerekiyor” dedi. 

DURAK VAR, TABELASI YOK!

Kocatepe Caddesi ile 1 Kasım Caddesi’nin kesiştiği noktada otobüs durağı bulunurken durağın tabelasının olmaması dikkatlerden kaçmıyor. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Durak var tabelası yok, aynı zamanda durağın hali ortada. Etrafındaki kaldırım taşları dağılmış durumda. Durakların düzgün bir şekilde yapılması gerekiyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN