• Başkan Topak, Çorlu Esnaf Odası Başkanlarıyla Buluştu
Çorlu Güncel

Başkan Topak, Çorlu Esnaf Odası Başkanlarıyla Buluştu

  • 03 Mayıs 2024
  • 382 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, şehrin ekonomik ve ticari hayatının önemli bir parçası olan esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelerek, şehrin geleceği için iş birliği ve ortak projeleri ele aldı.

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, şehrin ekonomik hayatının temel taşlarından olan esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi. Ziyarete katılan başkanlar arasında Çorlu Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Nadir Samancı, Çorlu Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yusuf Gümüş, Çorlu Madeni Eşya Ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Rüstem Duman, Çorlu Seyyar Esnaf Ve Pazarcılar Odası Başkanı Kenan Üstek, Çorlu Kahveciler Ve Büfeciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Türkan Kuluptakan ve Çorlu Terziler Konfeksiyon Tuhafiye Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Nazmi Çolak yer aldı.

Toplantıda, şehrin ticari ve sosyal hayatının gelişimi için yapılabilecek iş birliği ve projeler ele alınarak, şehirdeki ticari ve sosyal dinamiklerin güçlendirilmesi, esnafın desteklenmesi ve iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi üzerine fikir alışverişi yapıldı. Başkan Müge Yıldız Topak, esnafın şehrin ekonomik dengesindeki önemine vurgu yaparak, onların güçlü bir şekilde desteklenmesi gerektiğini belirtti ve ziyaretleri dolayısıyla esnaf odası başkanlarına teşekkür ederek, birlikte çalışmanın önemini vurguladı. Esnaf odası başkanları da, belediye başkanına verdikleri destek için memnuniyetlerini dile getirerek, iş birliği içinde şehrin daha da gelişmesi adına çalışacaklarını belirttiler.