• Tekirdağlı Staj Ve Çıraklık Mağdurları Özgür Özel'e Teşekkür Etti
Çorlu Güncel

Tekirdağlı Staj Ve Çıraklık Mağdurları Özgür Özel'e Teşekkür Etti

  • 29 Nisan 2024
  • 3227 Kez Okundu

Tekirdağ'da staj ve çıraklık sigortası mağduru olan bir grup emekçi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e teşekkür etmek ve destek istemek üzere bir araya geldi.

CHP Çorlu İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen görüşmede, platform üyeleri Cevat Gül ve Serdar Keçecigil, Özel'e teşekkürlerini sunmak ve destek taleplerini iletmek amacıyla bulundular. Özel, görüşmede staj ve çıraklık mağdurlarına olan desteğin süreceğini ve mağdurların planlanan mitingde yer alacaklarını belirtti. Ayrıca, ziyarette CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a da teşekkür edildi.

Mağdurların İstekleri ve Beklentileri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Trakya Platformu üyesi Cevat Gül, mağduriyetlerinin çözülmesini ve e-devlet sistemine kaydedilen ilk işe giriş tarihlerinin sigorta başlangıç tarihi olarak kabul edilmesini talep etti. Öte yandan, platform üyesi Serdar Keçecigil ise staj ve çıraklık sigortası sorununun çözülmesi gerektiğini vurgulayarak, 38 yıllık mağduriyetin sona ermesini istedi.

Özgür Özel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, staj ve çıraklık mağdurlarına olan desteklerinin devam edeceğini ve sorunların çözümü için çaba göstereceklerini ifade etti.