• Avcılar Derneği Mert Yılmaz'la 'Yola Devam' Dedi
  • Avcılar Derneği Mert Yılmaz'la 'Yola Devam' Dedi
Çorlu Güncel

Avcılar Derneği Mert Yılmaz'la 'Yola Devam' Dedi

  • 22 Nisan 2024
  • 202 Kez Okundu

Çorlu Avcılar Derneği olağan genel kurulunu tamamladı, mevcut başkan Mert Yılmaz bir kez daha derneğin başkanı seçildi.

Yaklaşık 710 üyesi bulunan Çorlu Avcılar Derneği Pazar Günü dermek lokalinde genel kurulunu tamamladı. 3 dönem başkanlık görevini yürüten Mert Yılmaz tek aday olarak yeniden seçimlere girdi. Yaklaşık 400 üyenim katıldığı seçimlerde Mert Yılmaz yeniden Çorlu Avcılar Derneği’nin başkanı seçildi. Mert Yılmaz 4. Dönem başkan olarak seçilirken genel kurul sonrası dernek üyeleri Başkan Yılmaz’ı tebrik etti. 

GENEL KURULA YAKLAŞIK 400 ÜYE KATILDI 

Dernek lokalinin bahçesinde yapılan genel kurulda dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Mert Yılmaz yeniden başkan seçilirken dernek yönetimi de yeni isimlerden oluştu. Mert Yılmaz genel kurula katılan yaklaşık 400 üyenin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. 3 dönemdir başkanlık görevini yürüten Mert Yılmaz yeniden başkan seçilerek bir dönem daha başkanlık yapacak. 

ÇORLU’DA EN AKTİF DERNEKLERDEN BİR TANESİYİZ 

Yeniden başkanlık görevine seçilen Mert Yılmaz üyelere teşekkür ederek Çorlu Avcılar Derneği’nin en aktif derneklerden bir tanesi olduğunu belirtti. Başkan Yılmaz, Bugün gerçekleştirilen Çorlu Avcılar Derneği Genel Kurulunda beni ve ekibimi bir dönem daha göreve layık gören tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler aynı görev bilinci ve sorumluluğu ile hem derneğimize hem de camiamıza hizmete devam edeceğiz. Çorlu Avcılar Derneği Çorlu’daki en aktif derneklerden birtanesi. Dernek yerimizi yapan önceki dönem başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten konumu itibariyle çok önemli bir konumda. Emek veren herkesin emeğine sağlık” dedi. 

İMDAT ŞAHİN