• Depremzede Çocuklar İftarda Buluştu
  • Depremzede Çocuklar İftarda Buluştu
Çorlu Güncel

Depremzede Çocuklar İftarda Buluştu

  • 29 Mart 2024
  • 256 Kez Okundu

Çorlu İnşaat Mühendisleri Odası depremden etkilenen aileler ve çocuklarıyla birlikte Belediye Düğün Salonu’nda iftar programı düzenledi.

Deprem bölgesinden Çorlu’ya yerleşen ailelerle birlikte durumu iyi olmayan mahallelerdeki çocukları bir araya getiren Çorlu İnşaat Mühendisleri Odası iftar düzenledi. Çorlu Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına çocuklar ve ailelerinin yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle katıldı. 

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR, YETİMLER VE YOKSUL ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR DÜZENLEDİK

Çorlu İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Engin Beyazyıldız yaptığı konuşmada: “Bu akşamki iftar yemeğimizde Çorlu’ya göç eden depremzede aileler bunun dışında da yetim ve ekonomik durumu düşük olan aileler ve çocuklarına İnşaat Mühendisleri Odası olarak iftar programı düzenledik. Her sene iftar programı veya yardım kolisi olarak Ramazan Ayı’nda etkinliklerimiz oluyor. İftar programımızda Hakan Sunal çocuklara oyuncak hediyesi oldu, kendisine de teşekkür ediyoruz” dedi. 

HAYAT GÜZEL İSE ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE GÜZEL 

AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal kısa bir selamlama konuşması yaptı. Sunal, “Çocuklarımızın Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum, az önce onlarla bir araya geldik ve bayramlarını kutladık. Herkese hayırlı iftarlar diliyorum, Allah kabul etsin” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş’ta yaptığı açıklamada: “Ramazan Ayı’nı Allah bize nasip etti, inşallah Ramazan Bayramı’nı da nasip eder. Bizim için en kıymetli olan çocuklarımız evlatlarımızdır. Bayram güzelse onlarla, hayat güzelse çocuklarımızla birlikte güzel, onları seven herkes bizim için kıymetlidir. İnşaat mühendisleri odamıza teşekkür ediyorum. Burada deprem bölgesinden kardeşlerimiz var, devletimiz ciddi anlamda çalışıyor. O bölgede yaşanan büyük acı içimize işledi. Devletimiz yaraları sarmaya çalışıyor ve çalışacaktır” dedi. 

İMDAT ŞAHİN