• Ergene Velimeşespor Evinde Berabere Kaldı (0-0)
  • Ergene Velimeşespor Evinde Berabere Kaldı (0-0)
Spor

Ergene Velimeşespor Evinde Berabere Kaldı (0-0)

  • 25 Mart 2024
  • 571 Kez Okundu

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor 25. Hafta müsabakasında İstanbul ekibi Kemerkent Bulvarspor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk etti.

 

 

Karşılaşmada İzmir bölgesi hakemlerinden Berk Sipahi düdük çalarken yardımcılıklarını yine İzmir bölgesi hakemlerinden Mevlüt Bozok ile Manisa bölgesi hakemlerinden Emirhan Durmaz yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Muhammet Alperen Çopur görev aldı.

Ergene Velimeşespor karşılaşmaya kalede Boğaçhan savunmada Burak, Okan, Merter, İbrahim, orta alanda Mete, Yusuf, İbrahim, Kadir, Fatih, Mertcan, ileri uçta ise Mert Efe ilk 11’i ile başladı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında da tarafların gol çabaları yeterli olmayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Bu sonuçla Ergene Velimeşespor 23 maç sonunda topladığı 26 puanla 15 takımlı grubun 11. sırasında yer alırken Kemerkent Bulvarspor ise 23 maç sonunda 27 puanla 10. sırada yer aldı. Ergene Velimeşespor 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle liglere ara verilmesinden ötürü gelecek hafta maçını 3 Nisan 2024 Çarşamba günü Ankara deplasmanında Hacettepe takımı ile karşı karşıya gelecek. 7 Nisan 2024 Pazar günü ise Sapanca Gençlikspor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda konuk edecek.

GÖKHAN DUMAN