• Ergene Sevgi Sofralarında Buluşuyor
Ergene

Ergene Sevgi Sofralarında Buluşuyor

  • 14 Mart 2024
  • 971 Kez Okundu

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara yönelik olarak geleneksel sevgi sofraları iftar programı düzenleyen Ergene Belediyesi mahalle sakinlerinin Ramazan ayının bereketiyle iftar sofralarında buluşmaya davet ediyor.

Sevgi sofralarının ilkini Yulaflı mahallesinde düzenleyen Ergene Belediyesi ikinci programı ise Esenler Mahallesinde gerçekleştirdi. Bölgede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının katkıları ile Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen programlara mahalle sakinleri yoğun ilgi gösteriyor. 

 Ergene Belediyesinin ilçeye kazandırdığı sayısız kalıcı eserden biri olan Esenler Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilen ve bine yakın mahalle sakininin katıldığı iftar programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, CHP Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile bölgede faaliyet gösteren İndorama İplik firmasının temsilcileri ve Esenler Mahallesi sakinleri katıldılar. 

12 Mart 2024 Salı Günü Yulaflı Mahallesi ile başlayan Sevgi Sofraları 13 Mart Çarşamba günü Esenler Mahallesi ile devam eden 14 Mart 2024 Perşembe günü Kırkgöz Mahallesinde Kuruldu Ve ardından 15 Mart Cuma (yarın) Misinli Mahallesinde, 16 Mart Cumartesi (ertesi gün) İğneler mahallesinde kurulacak. 

CANSEL SÖZER