• Akın Yılmaz, ‘Çözüm Odaklı' Projelerini Anlattı
  • Akın Yılmaz, ‘Çözüm Odaklı' Projelerini Anlattı
  • Akın Yılmaz, ‘Çözüm Odaklı' Projelerini Anlattı
Çorlu Güncel

Akın Yılmaz, ‘Çözüm Odaklı' Projelerini Anlattı

  • 11 Mart 2024
  • 358 Kez Okundu

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, proje ve meclis üyesi aday tanıtım programı düzenledi. Yılmaz yaptığı konuşmada, “Asli görevini yapmayıp gösteriş peşinde koşan yönetimin aksine, çözüm odaklı projelerimiz ile halkımızın karşısına çıkıyoruz” dedi.

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz adaylığının açıklandığı günden beri Çorlu’da çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu proje tanıtım toplantısı düzenleyen Akın Yılma Çorlu’ya yapacağı projeleri anlattı. Birçok projeye yer veren Akın Yılmaz’ın proje tanıtım toplantısına İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşioğlu, İl başkanı Gökhan Metiner, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İlker Atasever’in yanı sıra partilileri yalnız bırakmadı. Coşkulu bir tanıtım toplantısı gerçekleştiren Akın Yılmaz’ın projeleri partilileri tarafından büyük alkış aldı. 

“BİZ YOLA, RANTA SON VERECEĞİZ DİYEREK ÇIKTIK”

Proje tanıtım toplantısında konuşan Akın Yılmaz, “Biz bu yola; dertlere derman olacağız, sizi dinleyeceğiz, ranta son vereceğiz diyerek çıktık. Çünkü Çorlu’ya bir vefa borcum var. Ben Çorlu’da doğdum, büyüdüm, okudum, ekmeğini yedim ve aile kurdum. Kuvvetli bir aidiyet bağım olan şehrime ve büyük ailem Çorlu halkına artık borcumu ödeme vakti gelmiştir. Bunu da gerek liyakatli kadrolarımız gerekse de işinin ehli belediye personelimizle hayata geçireceğime inancım tamdır. Ben onlarca yıl yerine getirdiğim insan kaynakları yöneticisi görevimde,  hem beyaz hem de mavi yakalı binlerce insanımıza dokundum ve potansiyellerini hayata geçirmelerini sağladım. Belediye başkanı olduğumda da Çorlu’da bir sinerji oluşturacağım. Takip ettiğiniz ve bildiğiniz üzere seçim kampanyamızda milyon dolarlık bütçemiz; personelimiz ve sınırsız kamu kaynaklarımız yok belki. Ama daha değerli bir şeye sahibiz. Davamıza gönül vermiş ve inanmış yol arkadaşlarımız var. Projelerimiz ve tanıtım organizasyonumuz, yılmaz gönüllülerimizin emeğinin ürünüdür. Bizim listemizde ayrıcalıklı kesimin temsilcileri veya saltanat misali alt soylara geçen unvan veya makamlar yok. Bizim kadromuzda Çorlu’muzun tüm mahallelerinden, tüm meslek gruplarından; velhasıl tüm kesimlerden demokratik temsiliyet var” dedi. 

YEREL İKTİDARIMIZ 1 NİSAN SABAHI BAŞLAYACAK

Konuşmasını sürdüren Akın Yılmaz, “Emlak Konutları da bizim, 26 mahallenin tamamı da bizim. Onlar çalışmalarında olduğu gibi listelerinde varsın Emlak Konutları bize yeter desinler; biz Şeyhsinan, Reşadiye, Havuzlar diyeceğiz. Varsın onlar ille de Emlak Konutları desinler; biz Muhittin, Nusratiye, Kemalettin diyeceğiz. Varsın onlar Emlak Konutları’ndan geri kalan umurumuzda bile olmaz desinler; biz üstüne basa basa Karadağ, Kore ve Şen Mahalle demeye devam edeceğiz. Bizim çılgın projelerimiz yok. Çünkü uzun yıllardır hak ettiği mütevazi hizmeti alamayan Çorlu’nun, temel belediyecilik hizmetlerine ihtiyacı var. Asli görevini yapmayıp gösteriş peşinde koşan yönetimin aksine, çözüm odaklı projelerimiz ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. İnanıyorum ki tarih 31 Mart'ı gösterdiğinde yıllardır ben gelmezsem o gelir şeklinde ölüm gösterilerek sıtmaya razı edilen vatandaşlarımız, ceket siyasetini bir kenara bırakıp kendine biçilen kaftanı kanımca yırtıp paramparça edecektir. 1 Nisan sabahı, yerel iktidarımızın başlayacağına olan inancımla hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Değerli dava arkadaşlarım, durmadan, yorulmadan bizimle birlikte yerel iktidar yolun da yürümeye hazır mısınız? Demek ki hep birlikte hazırız” dedi.