• Cüneyt Yüksel Projelerini Çorlu'da Açıkladı
  • Cüneyt Yüksel Projelerini Çorlu'da Açıkladı
  • Cüneyt Yüksel Projelerini Çorlu'da Açıkladı
Çorlu Güncel

Cüneyt Yüksel Projelerini Çorlu'da Açıkladı

  • 11 Mart 2024
  • 369 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu’nda projelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Proje tanıtım toplantısı düzenleyen Cüneyt Yüksel 11 ilçede yapacağı çalışmaları anlattı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde 1 Nisan’dan itibaren projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başlayacaklarını kaydeden Cüneyt Yüksel birbirinden farklı projeler açıkladı. Cüneyt Yüksel’in proje tanıtım programına Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Veysel Eroğlu’da katıldı. Veysel Eroğlu Cüneyt Yüksel’e başarılar dileyerek kendisine destek vereceklerini açıkladı. 

ÇORLU ÇERKEZKÖY SÜLEYMANPAŞA VE KAPAKLI’YA HAFİF RAYLI TRANVAY HATLARI GELİYOR 

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Cüneyt Yüksel’in en dikkat çeken projelerinden biri hafif raylı tramvay hatları oldu. Cüneyt Yüksel ilçelere yapacağı projeleri açıkladı. Çorlu, Çerkezköy, Süleymanpaşa ve Kapaklı ilçelerine hafif raylı tramvay hatları yapacağının sözünü verdi. Çorlu’da Orion’dan başlayarak Omirtak Caddesi boyunca hafif raylı tramvay hattı yapılacağını belirten Yüksel tramvay hatlarının 3 etaptan oluşacağını belirtti. İlk Etap Omurtak Caddesi olurken daha sonra Atatürk Bulvarı’na da tramvay hattı yapılacağını belirtti. 

SUYA YÜZDE 40 İNDİRİM SÖZÜ VERDİ 

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel Tekirdağ’ın su sorunu olduğunu de belirterek bu konuda ciddi çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Seçildikleri takdirde Nisan Ayı faturalarını almayacaklarını belirten Cüneyt Yüksel ardından suya yüzde 40 indirim sağlayacaklarını ifade etti. Tekirdağ’ın susuzlukla karşı karşıya olduğunu belirten Cüneyt Yüksel 10 yılda büyükşehir belediyesinin bu konuda çalışma yapmadığını kaydetti. 

KENTSEL DÖNÜŞÜME VURGU YAPTI 

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’in projelerinin başında kentsel dönüşüm geldi. Kentsel dönüşüme vurgu yapan Cüneyt Yüksel tüm ilçelerde kentsel dönüşüme önem vereceklerini belirterek hızla kentsel dönüşümleri yapmak istediklerini ifade etti. 

İMDAT ŞAHİN