• Çorlu İçin “En İyisi” Belli Oldu  
Çorlu Güncel

Çorlu İçin “En İyisi” Belli Oldu  

  • 04 Mart 2024
  • 456 Kez Okundu

Çalışmalarına aralıksız olarak devam eden ve ayrım gözetmeksizin kentin tüm sokaklarını adım adım arşınlayan İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, 2024 Yerel Seçimlerinde Çorlu Belediye Meclisi kontenjan ve meclis üyesi adaylarına ait listesini kamuoyu ile paylaştı.

2024 Yerel Seçimlerinde Çorlu Belediye Meclisi kontenjan ve meclis üyesi adaylarına ait listesini, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyuran İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, ezber bozan isimlerin yer aldığı listeyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. “Çorlu İçin En İyisi” mottosu ile yayınlanan listede, toplumun farklı kesimlerinden ve değişik yaş gruplarından adaylar yer alıyor. 

ATATÜRK, CUMHURİYET ve ÇORLU SEVDALISI LİSTE

Yılmaz, konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada, “Sevgili hemşehrilerim; sizlerin teveccühü doğrultusunda Çorlu’muz için en iyisini başarmak, dertlerinize ortak ve derman olmak için yola çıktık. Her biri alanlarında başarılı, yürekleri Atatürk, cumhuriyet, vatan, millet ve Çorlu sevgisiyle çarpan çok değerli yol arkadaşlarımı; Çorlu Belediye Meclis Üyesi adaylarımızı takdim etmekten kıvanç duyuyorum. Demokrat, katılımcı, şeffaf, çağdaş ve yurtsever bir anlayışla Çorlu’muzda ilkeli, erdemli ve üretken bir yönetim modeli ortaya koyacağız.” ifadelerini kullandı.

LİSTEDE, KİMLER YER ALIYOR?

Yılmaz’ın yayınladığı listede; Kemal Kaan Aytuğ (Kontenjan), Ogün Karkıner (Kontenjan), Funda Şen (Kontenjan), Mehmet Yakup Abay (Kontenjan), Erman Keskin, Mehmet Ayyıldız, Bediha Camgöz, Özlem Elverdi, Bilgi Başer, Nebi Aktaş, Adem Birel, İbrahim Özdemir, Rafi Yıldızgöçer, Zeki Nardemir, Efe Taygan Ertana, Lütfi Can, Koray Bul, Zeki Önder, Eray Nişancı, Gökçen Şişman, Cem Yazar, Derya Kurtoğlu Türker, Özcan Canlı, Zeliha Boşnak Güler, Soner Gönül, Binnur Denk, Sercan Balkan, Hakan Aksungur, Halil Can Karayaka, Hakan Demirtaş, İklima Sili, Salih Çelik, Vildan Şengel, Abdul Kadir Yerlikaya, Ayberk Çekem, Arda Eren ve Erkan Doğanoğlu isimleri yer alıyor.