• Özgür Özel Çorlu'da Miting Düzenleyecek
  • Özgür Özel Çorlu'da Miting Düzenleyecek
Çorlu Güncel

Özgür Özel Çorlu'da Miting Düzenleyecek

  • 01 Mart 2024
  • 1102 Kez Okundu

31 Mart Yerel seçimleri için CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 3 Mart 2024 Pazar günü (yarın) Saat 17.00’da Çorlu Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenleyecek.

Geçtiğimiz Perşembe Günü tren kazası duruşması için Çorlu’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel şimdi de Çorlulu vatandaşlarla bulaşarak miting düzenleyecek. 03 Mart Pazar Günü Saat 17:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek mitinge binlerce kişinin katılması bekleniyor. CHP Çorlu İlçe Başkanlığı ve Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt miting hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü saat 17:00’da Özgür Özel’in Çorlulu vatandaşlarla buluşması bekleniyor. 

29 ŞUBAT TARİHİNDE TREN KAZASI DURUŞMASI İÇİN GELMİŞTİ

29 Şubat Perşembe günü yapılan tren kazası duruşmasına katılmak için Çorlu’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel şimdi de miting için gelecek. 28 Şubat Çarşamba Günü akşam saatlerinde Çorlu’ya gelen Özgür Özel ilk önce Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmiş ardından da sabah tren kazası duruşmasına katılmıştı. Özgür Özel şimdi de miting için Çorlu’ya gelerek vatandaşlara seslenmesi bekleniyor. 

CUMHURİYET MEYDANINDAN ÇORLULU VATANDAŞLARA SESLENECEK 

Pazar Günü yapılacak mitingde Özgür Özel’in Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenmesi bekleniyor. CHP Çorlu İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada: “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel 03 Mart 2024 Pazar günü Çorlu Halkı ile buluşuyor” denildi. Pazar günü yapılacak mitinge Tekirdağ ve ilçelerinden de katılım bekleniyor. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak miting öncesi CHP çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

İMDAT ŞAHİN