• Ergene Velimesşespor Evinde Galip Geldi (1-0)
  • Ergene Velimesşespor Evinde Galip Geldi (1-0)
Ergene

Ergene Velimesşespor Evinde Galip Geldi (1-0)

  • 23 Ekim 2023
  • 661 Kez Okundu

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. grupta mücadele eden Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşesespor sahasında konuk ettiği Anadolu Üniversitesi takımını 1-0 mağlup etti. Mavi beyazlılar sayısız gol fırsatını da değerlendiremedi.

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmada Ankara bölgesi hakemi Hakan Aktaş düdük çalarken yardımcılıklarını Mersin bölgesinden Mehmet Saldıraner ile Adana bölgesinden Fatih Yüzbaşı yaptı. Ankara bölgesi hakemi Bekir Taşöz ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev aldı.

Ergene Velimeşespor karşılaşmaya kalede Boğaçhan savunmada Burakcan, Merter, Safa, Mertcan, orta alanda Akif, Yusuf, Özgen, Ali Say, Fatih Dilek, ileri uçta ise Ömer dizilişi ile başladı. Maçın henüz başında kaleciden seken topu kafayla tamamlayan Akif Özerli’nin golüyle 1-0 öne geçen Ergene Velimeşespor ilk yarıyı önde tamamladı. Maçın her iki yarısında yakaladığı net gol fırsatlarını değerlendiremeyen mavi – beyazlılar konuk takımın ender gelişen ataklarında kaleci Boğaçhan ile kalesini gole kapatınca mücadeleden 1-0 galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Karşılaşmayı Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşe FK Başkanı Serkan Bezgin, Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı da protokol tribününden takip etti.

Ergene Velimeşespor bu galibiyetle 6 maç sonunda 7 puana yükselerek 15 takımlı grupta 10. sırada yer aldı. Tekirdağ temsilcisi gelecek hafta 7 maç sonunda 7 puanla 9. sırada yer alan Gümüşhane temsilcisi Kelkit Belediyespor takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

GÖKHAN DUMAN