• Ergene Velimeşe Fk'da Olağanüstü Kongre Gerçekleştirildi
  • Ergene Velimeşe Fk'da Olağanüstü Kongre Gerçekleştirildi
  • Ergene Velimeşe Fk'da Olağanüstü Kongre Gerçekleştirildi
Ergene

Ergene Velimeşe Fk'da Olağanüstü Kongre Gerçekleştirildi

  • 23 Ekim 2023
  • 1077 Kez Okundu

Türkiye 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Ergene Velimeşespor değişen yönetmelikler nedeniyle olağanüstü kongre gerçekleştirdi. Kongrede Ergene Velimeşe FK olarak düzenlenen kulübün yeni başkanı bir kez daha Serkan Bezgin oldu.

7405 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmelikler uyarınca profesyonel liglerde yer alan ve dernekler kanununa göre yönetilen spor kulüpleri ile futbol kulüplerinin Futbol Kulübü ya da Spor Kulübü olarak tüzük değişikliği gerçekleştirmesi gerekliliği nedeniyle olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Tesislerinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşe başkanı Serkan Bezgin, eski ve yeni kulüp yöneticileri ile üyeler katıldı. 

Divan Başkanlığını Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Durmaz’ın gerçekleştirdiği kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kulüp Başkanı Serkan Bezgin’in faaliyet raporunu ilgili yöneticilerin de denetim raporu ile tahmini bütçeyi okumasının ardından oylamaya geçildi. Raporların oy birliği ile kabul edilmesinin ardından yeni yönetmelikler uyarınca dernekler kanununa tabi spor kulübü derneklerinin spor kulübü ya da futbol kulübü olarak tüzük değişikliği gerçekleştirmesi maddesi de üyelerce oy birliği ile kabul edildi. 

Ergene Velimeşe FK’nın Serkan Bezgin başkanlığındaki yeni yönetimde Onur Ersoy, Abdullah Kınık, Volkan Kartal, Eray Yüksel, Mülayim Bedir, Recai Taşkın, Murat Esen, Metin Munzur Meter, Ali Rıza Denishan, Yunus Eroğlu, Rahmi Umut Özbek, Fatih Şan, Mustafa Örnek, Göksu Tuna, Übeyit Aytaç, Eşref Sevim yer alırken yedek yönetim kurulu üyeliklerinde de Hüsrev Çakırlı, İlker Varlı, Savaş Aygün, Nedret Zorlu, Kenan Arslan, Erol Yaşar, Aydan Karacan, Gürcan Tezcan, Beyti Ceylan, Abdullah Filiz, Ferhat Tezcan, Hasan Girgin, Remzi Balkı, Serkan Düz, Serdar Kırımlı, İskender Gedik, Nail Aygün yer aldılar.

GÖKHAN DUMAN