• Ergene'de Asfaltlama Çalışması Devam Ediyor
  • Ergene'de Asfaltlama Çalışması Devam Ediyor
Ergene

Ergene'de Asfaltlama Çalışması Devam Ediyor

  • 07 Eylül 2023
  • 1534 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca Yeşiltepe Mahallesi İsmail Cem Caddesinde aşınmaz asfalt çalışmaları başladı.

Sevgi Kenti Ergene’de konforlu ve güvenli şekilde vatandaşların ulaşımını gerçekleştirmesi için hizmeti eksik etmeyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeşiltepe Mahallesi İsmail Cem Caddesinde aşınmaz asfalt çalışmalarına başladı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte İsmail Cem Caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Ergenemizin en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu yüzde 90 bitirdik diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ihtiyaç olan noktalarda da çalışmalarını yürütürken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile de birlikte asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. İlçe genelinde araç ve insan sirkülasyonunun en yoğun olduğu yerlerden biri olan Yeşiltepe Mahallesi İsmail Caddesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca aşınmaz asfalt çalışması başladı. İsmail Cem Caddesini baştan uca kadar aşınmaz asfalt ile yeniliyoruz. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Ahenk caddesinde aşınmaz asfalt çalışmamız başlayacaktır. İsmail Cem Caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerimize kolay gelsin dileklerinde bulunduk. Ergenemize yapmış olduğu destek ve hizmetlerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum” dedi.

GÖKHAN DUMAN