• Spor Tesisleri Beşiktaşlı Yöneticiden Tam Not Aldı
  • Spor Tesisleri Beşiktaşlı Yöneticiden Tam Not Aldı
  • Spor Tesisleri Beşiktaşlı Yöneticiden Tam Not Aldı
Ergene

Spor Tesisleri Beşiktaşlı Yöneticiden Tam Not Aldı

  • 19 Ağustos 2023
  • 1059 Kez Okundu

Beşiktaş Kulübünün Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak Ergene Belediyesinin yapmış olduğu spor tesislerini gezdi. Ergene Belediyesinin spor tesisleri Beşiktaş yönetim kurulu üyesinden tam not aldı.

Beşiktaş Kulübünün Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret etti. Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel Beşiktaş Kulübünün Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak ile birlikte Ergene Belediyesinin yapmış olduğu Naim Süleymanoğlu Spor tesisi, Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunu birlikte gezdi. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Ali Bayrak Ergene Belediyesi tarafından yapılan spor tesislerini takdirle karşıladığını belirtti.

Başkan Yüksel’e İmzalı Forma Hediye Etti
Beşiktaş Kulübünün Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e Beşiktaşlı oyuncularının üzerinde imzalarının bulunduğu formayı da hediye etti. Başkan Yüksel bu güzel hediyesi için Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Ali Bayrak’a teşekkürlerini iletti.  

HABER MERKEZİ