• İbrahim Gönül Görevinden İstifa Etti
  • İbrahim Gönül Görevinden İstifa Etti
  • İbrahim Gönül Görevinden İstifa Etti
  • İbrahim Gönül Görevinden İstifa Etti
Ergene

İbrahim Gönül Görevinden İstifa Etti

  • 18 Ağustos 2023
  • 2049 Kez Okundu

AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

2024 yılının Mart Ayı’nda yapılması planlanan yerel seçimler öncesi il ilçe başkanları aday adayı olabilmek için görevlerinden istifa etmeye başladı. 12 Ekim 2020’de yapılan AK Parti Ergene İlçe Kongresi’nde ilçe başkanı seçilen İbrahim Gönül 3 yıl sonra görevinden istifa etti. İbrahim Gönül yaptığı açıklamada hizmet yolunda durmak yok yola devam diyerek belediye başkan adaylığının sinyalini verdi. 
BÖYLESİ BİR SİYASİ OLUŞUMUN İÇİNDE OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM 
İbrahim Gönül yaptığı açıklamada; “Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir. Böylesi büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum” dedi. 
HİZMET YOLUNDA DURMAK YOK YOLA DEVAM 
Konuşmasını sürdüren İbrahim Gönül, “ Görev sürem boyunca, ilçemizin ve hedeflerimizi doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta sayın genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Geçmiş dönem TBMM Başkanımız sayın Prof. Dr. Mustafa Şen Top’a İl başkanımız Ali Gümüş’e, milletvekillerimiz Mestan Özcan’a, Gökhan Diktaş’a Çiğdem Koncagül’e önceki dönem milletvekilimiz Mustafa Yel’e bu süreçte fedakârca görev yapan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle yönetimlerinde görev yapan arkadaşlarıma desteğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm üyelerimize ve tüm hemşerilerimize teşekkürlerimizi iletiyorum. AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonrada taşımaya devam edeceğiz. Sayın genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet yolunda daha büyük, daha güçlü Türkiye ve Ergene için hayatımızın, hizmet anlayışımızın özeti ile durmak yok yola devam. Tüm AK Parti ailesine ve ilçemize saygılarımla” dedi. 
İMDAT ŞAHİN