• Tepe Emlak Konutları Kavşağı Hizmete Açıldı
  • Tepe Emlak Konutları Kavşağı Hizmete Açıldı
  • Tepe Emlak Konutları Kavşağı Hizmete Açıldı
  • Tepe Emlak Konutları Kavşağı Hizmete Açıldı
  • Tepe Emlak Konutları Kavşağı Hizmete Açıldı
Tekirdağ

Tepe Emlak Konutları Kavşağı Hizmete Açıldı

  • 16 Ağustos 2023
  • 3945 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde yapımına başlanan Tepe Emlak Konutları Kavşağı tamamlanarak düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.

11 ilçe genelinde hayata geçirdiği projelerle daha konforlu ulaşımın önünü açan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Tepe Emlak Konutları Kavşağı ile bölge trafiğini önemlini ölçüde rahatlatacak.  Yapımı tamamlanan Tepe Emlak Konutları Kavşağı, İstanbul-Çerkezköy-Kapaklı-Saray Devlet Yolunu Çerkezköy ilçe merkezine bağlayacak.

Törende konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “11 ilçemizde hizmet ve yatırımlarımızın meyvelerini aldığımız yoğun bir dönemi yaşıyoruz. Büyüyen ve gelişen ilçemiz Çerkezköy hak ettiği hizmetleri alıyor. Kentsel büyüme sonucunda meydana gelen trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik projeler gerçekleştiriyoruz. Bu alanda en önemli projelerimizden olan Çerkezköy Bağlık Viyadüğümüzü geçtiğimiz günlerde hizmete açtık. Bugün ise Tepe Emlak Konutları Kavşağımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Son yıllarda trafik yoğunluğunun giderek arttığı bu bölgede kapsamlı teknik inceleme sonucunda kavşak düzenlemesi projemizi hazırladık ve uygulamaya geçirdik. Yapmış olduğumuz çalışma bölgedeki trafik yoğunluğunu azalttığı gibi trafik akışını hem sürücüler hem de yayalar açısından daha güvenli ve konforlu hale getirmiştir. Tepe Emlak Konutları Kavşağı projemiz Çerkezköy’ümüze hayırlı olsun. Yakın bir zamanda Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun da açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak siz değerli vatandaşlarımıza sürekli artan bir ivmeyle hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Törende Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Pakdil Tepe Emlak Konutları Kavşağı ile ilgili teknik bilgiler verdi.

HABER MERKEZİ