• Ergene Velimeşespor Kalesi Sağlam Ellerde
  • Ergene Velimeşespor Kalesi Sağlam Ellerde
  • Ergene Velimeşespor Kalesi Sağlam Ellerde
Ergene

Ergene Velimeşespor Kalesi Sağlam Ellerde

  • 05 Ağustos 2023
  • 541 Kez Okundu

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor yeni sezondaki kadro planlamasına kaleyi sağlama alarak başladı.

Yeni sezonda kalesini Emre Yılmaz, Boğaçhan Kazmaz ve Emre Postacı üçlüsüne teslim edecek olan mavi beyazlılarda kaleciler lige kaleci antrenörü Ali İhsan Eriz nezaretinde hazırlanıyor. Ergene Velimeşespor’da 5. Sezonunu yaşayacak olan tecrübeli kaleci Emre Yılmaz’ın yanı sıra genç ve yetenekli isimlerden geçtiğimiz sezonda kadroda yer alan Boğaçhan Kazmaz ile takıma bu yıl katılan Emre Postacı teknik direktör Özgür Sağlam’dan görev bekleyecek.

Formayı kapmak için kıyasıya bir rekabet içerisinde olan isimlerden Emre Yılmaz 2018 yılında Erzin Belediyespor takımından transfer olduğu Ergene Velimeşespor’da 5. sezonunu yaşayacak. Futbolseverlerin hafızasında Ergene Velimeşespor’un 2. Lige yükseldiği play - off finalinde Nevşehir Belediyespor karşısında kalesini gole kapattığı başarılı performansla yer edinen Emre Yılmaz mavi beyazlı formayı 2020 – 2021 sezonunda 2. Ligde 29 maçta giymiş bir isim. 2021 yılı Nisan ayında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalan Emre Yılmaz uzun süren tedavi sürecinin arından yeni sezon öncesi takıma katılarak sakatlığını tamamen atlatarak çalışmalara tam kapasiteyle başladı.

Geçtiğimiz sezon da kadroda yer alan genç kalecilerden 2001 doğumlu Boğaçhan Kazmaz ise Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve İstanbulspor takımlarının alt yapılarında forma giyerken Ağrı 1970spor takımından Ergene Velimeşespor’a katılmış bir isim. Geçtiğimiz yıl Ergene Velimeşespor’un Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Alanya Kestelspor takımına 1 – 0 yenildiği maçta 90 dakika sahada kalan ve hem teknik ekibin hem de taraftarın güveninin kazanan Boğaçhan yeni sezonda forma rekabetinin içerisinde olacak.
Ergene Velimeşespor’un bu yıl Antalyaaspor U-19 takımından kadroya dahil ettiği 2003 doğumlu Emre Postacı da forma mücadelesi içerisindeki bir diğer kaleci olarak Ergene Velimeşespor Teknik Direktörü Özgür Sağlam’dan formayı alabilmek için mücadele verecek.

GÖKHAN DUMAN