• Evi Yanan Vatandaşa Destek Oldular
Ergene

Evi Yanan Vatandaşa Destek Oldular

  • 04 Ağustos 2023
  • 1142 Kez Okundu

Ergene İlçesi Velimeşe mahallesinde evinde yangın çıkan vatandaşın mağduriyetini gidermek için Ergene Belediyesi seferber oldu.

Ergene Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. Velimeşe mahallesinde geçtiğimiz haftalarda çıkan ev yangınında evi kullanılamaz hale gelen vatandaşa Ergene Belediyesi yardım elini uzattı. Yanan evde Ergene Belediyesi ekipleri boya badana, bakım, onarım çalışmalarında bulunarak yanan evin elektrik tesisatını da yeniledi.

Sevgi Kenti Ergene'de her zaman vatandaşlarımızın yanındayız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Ergene'de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da biz sorumluyuz. Velimeşe mahallemizde evinde yangın çıkan vatandaşımıza yardım elimizi uzatarak kendisini yalnız bırakmadık. Vatandaşımızın mağduriyeti belediyemiz tarafından giderildi. Ekiplerimiz öncelikle evde hasar tespitinde bulundu. Daha sonra Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından tadilat ve onarım çalışmalarının ardından yanan evimizde boya badana çalışmaları yapılarak elektrik tesisatı yenilendi” dedi.

Başkan Yüksel, "Halkımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak bizlerin birinci görevidir. Onlar sıcak yuvalarında mutlu ise bizlerde mutluyuz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, “Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapandır” sözünü rehber edinerek ilçemize, halkımıza en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Sosyal Belediyeciliği her zaman ön plana çıkararak insan odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sevgi Kenti Ergenemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

GÖKHAN DUMAN