• Hastane Caddesi'nde Göz Gözü Görmüyor!
  • Hastane Caddesi'nde Göz Gözü Görmüyor!
  • Hastane Caddesi'nde Göz Gözü Görmüyor!
Çorlu Güncel

Hastane Caddesi'nde Göz Gözü Görmüyor!

  • 16 Ekim 2021
  • 799 Kez Okundu

Muhittin Mahallesi Hastane Caddesi’nde aydınlatma direklerinin yetersiz olması nedeniyle akşam saatlerinde caddede göz gözü görmüyor.

Çorlu Devlet Hastanesi Münir Alkan Binası’nın girişinin bulunduğu caddede hem hastaneye gelenler hem de Çorlu İlkokulu’ndan çıkıp caddeden yürüyen öğrenci ve velileri büyük zorluklar yaşıyor. Aydınlatma direklerinin yetersiz olması sebebiyle akşam karanlığında vatandaşlar yürümekte zorlanıyor. Aydınlatma hatlarının güçlendirmesini isteyen vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. 
OKULDAN ÇIKAN ÖĞRENCİ VE VELİLER DERTLİ 
Çorlu İlkokulu’ndan akşam saatlerinde çıkan öğrenciler ve veliler Hastane Caddesi’nden evlerine gitmek isteyince büyük zorluklarla karşılaşıyor. Caddenin karanlık olmasından dert yanan vatandaşlar duruma tepki göstererek; “Okul akşam karanlık olduğunda dağılıyor. Çocuklarımızla birlikte bu cadde üzerinden aşağıdaki evlerimize gidiyoruz. Gerçekten cadde çok karanlık ve çocuklarımızla birlikte yürümekte güçlük çekiyoruz. Bu konuyla ilgili TREDAŞ’tan yardım bekliyoruz” dedi. 
YAŞLI VATANDAŞLAR YÜRÜMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYOR 
Çorlu Devlet Hastanesi Münir Alkan Binası’na gelen vatandaşlar da caddenin karanlık olmasından dert yandı. Özellikle akşam saatlerinde hastane binasına gelen yaşlı vatandaşlar önlerini görmekte güçlük çekiyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Çorlu Devlet Hastanesi Münir Alkan Binası’na geldiğimiz zaman karanlık bir caddeden yürümek zorunda kalıyoruz. Özellikle yaşlı vatandaşlarımız çok fazla etkileniyor bu durumdan. Önlerini görmekte zorlanıyorlar. Caddenin biran önce aydınlatılmasını istiyoruz” dedi. 
“CADDEDEN GEÇERKEN ENDİŞE VE KORKU YAŞIYORUZ”
Karanlık caddeden geçerken endişe ve korku yaşadıklarını belirten vatandaşlar, “Hastane Caddesi’nden akşam saatlerinde geçerken gerçekten endişe ve korku yaşıyoruz. Çocuklarımızla birlikte akşam karanlığında okuldan çıkıyoruz. Bu karanlık caddeye giriyoruz, çocuklarımız elimizi daha sıkı tutuyorlar onlarda korkuyor, bizlerde korkuyoruz. Karanlık olan bu Hastane Caddesi’nin biran önce aydınlatılmasını bekliyoruz” dedi. 
VATANDAŞLAR CADDENİN AYDINLATILMASINI İSTEDİ 
Akşam saatlerinde aydınlatmanın yetersiz olduğu Hastane Caddesi’nin biran önce aydınlatılmasını isteyen Çorlulu vatandaşlar yetkililere seslenerek: “Biran Önce Hastane Caddesi’nin aydınlatılmasını istiyoruz. Buradan öğrenciler geçiyor, yaşlı vatandaşlar geçiyor. Burası Çorlu’nun çok işlek caddelerinden bir tanesi, karanlıklar içinde olması kabul edilemez. Mutlaka TREDAŞ ekipleri bu konuyla ilgilenmeli ve burayla ilgili proje hazırlamalıdır. Artık hava erken kararıyor, ister istemez karanlık olduğu için endişe duyuyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN