• Fıskiyeler Günlerdir Çalışmıyor!
  • Fıskiyeler Günlerdir Çalışmıyor!
Çorlu Güncel

Fıskiyeler Günlerdir Çalışmıyor!

  • 16 Ekim 2021
  • 887 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan Eski İtfaiye Kavşağı’nda yer alan fıskiyeler günlerdir çalışmıyor.


Eski İtfaiye kavşağında bulunan ve yaz döneminde çalışan fıskiyeler uzun süredir çalışmaması vatandaşlarında tepkisine neden oldu. Orta refüjde yer alan ve heykellerin olduğu fıskiyelerin çalışmasını isteyen vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi. Çalışmayan fıskiyelerin kötü görüntü oluşturduğunu kaydeden vatandaşlar fıskiyelerin biran önce çalıştırılmasını istedi. 
VATANDAŞLAR BİRAN ÖNCE ÇALIŞTIRILMASINI İSTEDİ 
Çorlu’nun merkezinde yer alan fıskiyelerin günlerdir çalıştırılmamasına tepki gösteren vatandaşlar, “günlerdir buradaki fıskiyeler çalışmıyor. Arıza varsa, arıza biran önce giderilsin ve buradaki fıskiyeler çalıştırılsın. Burası şehrimize ayrı bir güzellik estetik katıyordu. Fıskiyelerin şehirlere estetik güzellik katsın diyerek yapılıyor. Bu şekilde çalıştırılmadığı zaman kötü bir görüntüye sebebiyet veriyor. Bunların biran önce giderilmesi ve fıskiyelerin çalıştırılmasını istiyoruz” dedi. 
ARIZASI VARSA BİRAN ÖNCE GİDERİLSİN 
Eski İtfaiye Kavşağı’nda bulunan fıskiyelerde arıza varsa biran önce giderilmesini isteyen Çorlulu vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a seslendi: “Büyükşehir belediye başkanımızdan konuya hassasiyetle yaklaşarak buradaki fıskiyelerin biran önce yapılmasını istiyoruz. Arızası varsa biran önce arızası giderilsin ve fıskiyeler tekrar çalışsın” dedi. 
İMDAT ŞAHİN