• Murat Turna Ankara'da Temaslarda Bulundu
  • Murat Turna Ankara'da Temaslarda Bulundu
  • Murat Turna Ankara'da Temaslarda Bulundu
  • Murat Turna Ankara'da Temaslarda Bulundu
Çorlu Güncel

Murat Turna Ankara'da Temaslarda Bulundu

  • 13 Ekim 2021
  • 904 Kez Okundu

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Murat Turna Ankara’ya yaptığı ziyarette partisinin genel başkan yardımcıları başta olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ankara’da temaslarda bulunan Murat Turna partisinin gençlik ve kadın kolları kongrelerine katıldı. Yaptığı ziyaretler kapsamında partisinin genel başkan yardımcılarını da ziyaret eden Murat Turna daha sonra Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’i makamında ziyaret etti. 
TRAKYALI HEMŞERİLERİMİZİN SELAMLARINI İLETTİK
MHP MYK Üyesi Murat Turna parti genel merkezine yaptığı ziyarette genel başkan yardımcıları ile görüştü. Yaptığı görüşmelerle ilgili açıklamada bulunan Murat Turna, “Hafta sonu Ülkü ocaklarımızın düzenlemiş olduğu Türk Gençliği Kurultayı ve Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu Analar - Bacılar Kurultayı sonrası bugün Genel Merkezimizi ziyaret ederek birbirinden değerli Başkanlarımıza Trakya'lı hemşerilerimizim selamlarını ilettim. Milliyetçi - Ülkücü hareketin kalesi olan Genel Merkez Yöneticilerimizde tüm dava arkadaşlarımıza ve Trakyalı hemşerilerimize selamlarını iletti” dedi. 
KONFEDERASYON BAŞKANINI PALANDÖKEN’İ ZİYARET ETTİ 
Aynı zamanda Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan Murat Turna Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bedevi Palandöken’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanımız Bedevi Palandöken’i makamında ziyaret ederek, esnafımızın yaşadığı sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Genel Başkanımız da esnaf sanatkârlarımıza ve hemşerilerimize selamlarını iletti. Misafirperverliği ve sohbeti için kendisine teşekkür ederim” dedi. 
İMDAT ŞAHİN