• Şehit Eren Bülbül'ü Dualar İle Andı
Ergene

Şehit Eren Bülbül'ü Dualar İle Andı

  • 12 Ekim 2021
  • 1279 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla Trabzon Maçka kırsalında sıcak temasta şehit edilen Eren Bülbül’ü mezarı başında dualar ile andı.




Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hafta sonu Trabzon’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun programına ve ertesi gün yine Trabzon’da oynanan Hekimoğlu Trabzon- Ergene Velimeşespor maçına katıldı. Trabzon’da bulunduğu zaman içinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 11 Ağustos 2017 tarihinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla Trabzon Maçka kırsalında sağlanan sıcak temasta şehit edilen Eren Bülbül’ü de mezarı başında dualar ile andı.

15 yaşında şehit edilen Eren Bülbül’ün mezarı başında duygusal anlar yaşayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Evladımız Eren Bülbül’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Dünyayı vereceğimiz çocuklarımızı toprağa vermek ne acı. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.