• Araçlar Değişiyor, Görüntü Değişmiyor!
Çorlu Güncel

Araçlar Değişiyor, Görüntü Değişmiyor!

  • 11 Ekim 2021
  • 819 Kez Okundu

Çorlu’da Atatürk Bulvarı’nda yer alan durakta sadece park eden araçlar değişirken, görüntü hiç değişmiyor. Durakta bekleyen vatandaşlar duruma tepki gösterirken yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istediler.


Çorlu’nun en büyük sorunlarının başında gelen duraklara araç park edilmesinin bir türlü önüne geçilemiyor. Atatürk Bulvarı’nda yer alan durak hiç boş kalmıyor, sürekli araçların işgali altında bulunan durakla ilgili vatandaşlar çözüm istedi. İşçi servislerinin de durağı olan Atatürk Bulvarı’ndaki durakta yolcular yolun ortasında binip iniyor. 
YETKİLİLER SADECE SEYREDİYOR!
Her gün onlarca aracın park ettiği durakla ilgili çözüm isteyen vatandaşlar yolun ortasında otobüse bindiklerini belirtti. Park eden arabaların arasında otobüs bekleyen vatandaşlar sorunla ilgili yetkililerin harekete geçmesini istedi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Her gün onlarca araç durağa araba park ediyor. Bu sorun aylardır devam ediyor, ama bir türlü sorun çözülemedi. Yetkililer sadece izlemekle yetiniyor. Sıkıntıyı çeken bizleriz, bu durak çok yoğun kullanılıyor hem işçi servislerinin geçtiği durak hem de belediye otobüslerin kullandığı bir durak ama maalesef hiç değişen bir şey yok” dedi. 
İMDAT ŞAHİN