• Çorlu'nun Kuzeyinde Hummalı Çalışma
  • Çorlu'nun Kuzeyinde Hummalı Çalışma
  • Çorlu'nun Kuzeyinde Hummalı Çalışma
  • Çorlu'nun Kuzeyinde Hummalı Çalışma
  • Çorlu'nun Kuzeyinde Hummalı Çalışma
  • Çorlu'nun Kuzeyinde Hummalı Çalışma
  • Çorlu'nun Kuzeyinde Hummalı Çalışma
  • Çorlu'nun Kuzeyinde Hummalı Çalışma
Çorlu Güncel

Çorlu'nun Kuzeyinde Hummalı Çalışma

  • 09 Ekim 2021
  • 969 Kez Okundu

Çorlu’nun kuzey bölgesinde kalan Cemaliye, Kemalettin ve Nusratiye mahallelerindeki hummalı çalışma tüm hızıyla devam ediyor.

Çorlu’da alt yapı kurumları ve Çorlu Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. Aylardır devam eden çalışmalarda ekipler yağmurlara kalmadan çalışmaları bitirmeyi planlıyor. TESKİ, TREDAŞ ve Çorlu Belediyesi Çardaklı Çeşme Sokak ve Erdal İnönü Caddesi’nde çalışmalarına son hızla devam ediyor. TESKİ içme suyu hatlarındaki son çalışmalarını yaparken, TREDAŞ ise elektrik hatlarını yer altına alma çalışması yürütüyor. Çorlu Belediyesi ise alt yapı kurumlarının bitirdiği noktaların asfalt çalışmalarını yapıyor. 
BÜTÜN KURUMLAR AYNI ANDA ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR 
Aylardır bitmeyen alt yapı ve üst yapı çalışmalarında ekipler son günlerde hızını artırdı. TESKİ son kalan işlerini hallederken, TREDAŞ ise elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarını sürdürüyor. TREDAŞ ekipleri elektrik hatlarını yer altına alırken, boşta kalan elektrik direklerini de vinç yardımıyla yerinden kaldırıyor. Çorlu Belediyesi ise alt yapı kurumlarının bitirdiği noktalardan asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların kısa sürede bitmesi bekleniyor. 
KALDIRIM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Çorlu Belediyesi tarafından asfaltlanan noktaların kaldırım çalışmaları ise devam ediyor. Balık Pazarı Caddesi’nden başlayan kaldırım Çalışmaları Kırkova Meydanı’na kadar devam ediyor. Bazı sokakların yol ve kaldırım çalışmaları biterken, bitmeyen sokaklarda ise ekiplerin yoğun bir çalışması görülüyor. Balık Pazarı Caddesi’nde kaldırım çalışmaları sürerken, ekipleri bir kısmı da diğer noktalarda çalışmalarını yürütüyor. 
ÇALIŞMALAR NEDENİYLE TRAFİK OLUMSUZ ETKİLENİYOR 
Çorlu’nun kuzey bölgesinde devam eden çalışmalardan araç trafiği de nasibini alıyor. Özellikle akşam ve sabah saatlerinde Çorlu’daki araç trafiği içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Çalışmaların devam ettiği Erdal İnönü, Eski Çerkezköy Caddesi servis güzergâhı olurken çalışmalar nedeniyle servisçilerde zor anlar yaşıyor. Kuzey bölgesinin kapalı olması nedeniyle Omurtak Caddesi’ndeki trafikte bu durumdan olumsuz etkileniyor. 
ASFALTIN HAFTA İÇİ, KALDIRIMLAR İSE BİR AYA KADAR BİTMESİ PLANLANIYOR 
Çorlu’nun kuzey bölgesinde devam eden çalışmalarda asfaltlama çalışmalarının bu hafta içi tamamlanması beklenirken, kaldırım çalışmalarının ise bir ay daha devam etmesi bekleniyor. Gazetemize çalışmalarla ilgili konuşan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Şefi Volkan Yenlik, “TREDAŞ ve TESKİ’nin çalışmaları kısa sürede bitecek bizlerde asfalt çalışmalarını hava koşulları müsaade ederse en geç hafta içi Çarşamba gününe bitirmeyi planlıyoruz. Kaldırım çalışmaları ise bir ay kadar devam edecek, bir aylık süre içinde kaldırımlarında tamamlanmasını bekliyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN