• Kermeste 9 Bin Liralık Gelir Elde Edildi
  • Kermeste 9 Bin Liralık Gelir Elde Edildi
  • Kermeste 9 Bin Liralık Gelir Elde Edildi
  • Kermeste 9 Bin Liralık Gelir Elde Edildi
Çorlu Güncel

Kermeste 9 Bin Liralık Gelir Elde Edildi

  • 04 Ekim 2021
  • 1134 Kez Okundu

İnsani Yardım Derneği Çorlu Temsilciliği Cumhuriyet Meydanı’nda yetim ve ihtiyaç sahibi öksüz çocuklar için kermes düzenlendi. Kermeste 9 bin liralık gelir elde edildi.


Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kermese AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın yanı sıra STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Kermeste elde edilen gelirler İHH Tekirdağ Şubesi’nin hesabına yatırılacağını belirten İHH Çorlu Temsilcisi Cemalettin Günay kermesten 9 bin 60 lira elde edildiğini kaydetti. 
KERMES BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kermese vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. İHH Çorlu Temsilciliği tarafından düzenlenen kermeste kadınların yaptığı ev yemekleri ve kıyafetler yer aldı. Saat 11.00’da açılan kermes akşam geç saatlere kadar devam etti. Kermesi vatandaşların yanı sıra siyasi parti ve STK temsilcileri de ziyaret etti. Kermeste 9 bin 60 liralık gelir elde edildiğini kaydeden Cemalettin Günay elde edilen gelirlerin İHH Tekirdağ Şubesi’ne yatırılacağını belirtti. 
GELİRİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA GİDECEK  
Kermesle ilgili açıklamada bulunan İHH Çorlu Temsilcisi Cemalettin Günay, “Tekirdağ İHH İnsani Yardım Derneği Çorlu temsilciliği olarak 3 Ekim Pazar günü düzenlediğimiz ihtiyaç sahibi yetim öksüz ailelerimiz için kermesimize ilgi çok yoğun idi siyasi parti temsilcileri sivil toplum temsilcilerimiz ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik özellikle Tekirdağ'a İHH başkanımız Sayın Süleyman Çalışkan kardeşime bizlere vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum katılan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
İMDAT ŞAHİN