• Kurucusu Olduğu Dernek Başkanlığından İstifa Etti
Çorlu Güncel

Kurucusu Olduğu Dernek Başkanlığından İstifa Etti

  • 04 Ekim 2021
  • 895 Kez Okundu

Trakya Down Sendromlular Derneği kurucu Başkanı olan Zehra Metin Özen yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.


2018 yılında kurulan ve önemli işlere imza atan Trakya Down Sendromlular Derneği başkanlık görevinden istifa ettiğini duyuran Zehra Metin Özen Dernek üyeliğinin devam ettiğini belirtti. Çorlu dışına taşınması nedeniyle görevinden ayrıldığını belirten Özen, elinden geldiği kadar yine dernek çalışmalarına destek vereceğini ifade etti. 
Kısa bir açıklamada bulunan Zehra Metin Özen, “2018 yılı Kasım ayında kuruculuğunu ve aynı tarihten bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığım Trakya Down Sendromu Derneğinde ki görevimden yerleşim yerimi değiştirip mekânsal  olarak Çorlu dan uzakta olacağım ve her an ulaşamayacağım için istifa etmiş bulunmaktayım. Hala derneğin üyesiyim ve katılabileceğim tüm çalışmalarda bulunup down sendromlu ve zihinsel engelli bireylerin mutlu, üretken, sosyal bireyler olmalarını sağlamak, aileleri bilinçlendirmek ve toplumun engellilik algısını değiştirmek için çaba göstermeye devam edeceğim. Derneğimizin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Danışman Kadromuzda bulunan Psikolog Müge Özcan olmuştur, arkadaşıma ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 
İMDAT ŞAHİN