• Her Gün Kaza Oluyor Önlem Alınmıyor
Çorlu Güncel

Her Gün Kaza Oluyor Önlem Alınmıyor

  • 16 Eylül 2021
  • 1050 Kez Okundu

Çorlu’da sık sık kazaların meydana geldiği cadde üzerinde yine kaza oldu. Otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araç sürücüsü de yaralandı.


Çorlu Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun Caddesi üzerinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde seyir halinde olan T.A. yönetimindeki 59 ADN 739 plakalı otomobile Şinasi Kurşun 14. Sokak’tan cadde üzerine çıkan A.Y. yönetimindeki 34 EK 8955 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Meydana gelen kazada araç sürücüleri yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Aynı Yerde Yine Kaza
Aynı yerde hemen hemen her gün kazaların meydana geldiğini dile getiren vatandaşlar, “Burada neredeyse her gün kaza oluyor. Defalarca belediyeye özellikle bu caddeye bağlantılı olan sokak için hız kesici setlerin yapılmasını istedik. Ama kimse ilgilenmedi. Yıllardır burada binlerce insan yaralandı. Binlerce insanın arabasında hasar oluştu. Yetkililerden sesimizi duymalarını ve özellikle bu sokak üzerine hız kesici set yapılmasını talep ediyoruz” dedi.